Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Juneteenth ünnep

A december 1-jei napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

A múlt vasárnapi felszabadítás napja alkalmából újabb expressz küldemény érkezett a Sims 4 alapjátékhoz. A Juneteenth hivatalos ünnep az Egyesült Államokban, amelyet június 19-én ünnepelnek. Az afroamerikai közösség számára ez a rabszolgaság eltörlésének emléke. A játékosok új ételekhez, pólókhoz és egy, a szabadtéri főzéssel, valamint egy, az éjszaka felfedezésével kapcsolatos forgatókönyvhöz jutnak hozzá.

Új ételek

BBQ sertésoldalas (BBQ Ribs Plate)

A füstölt, mártásos és pikáns sertésborda biztosan mindenkinek ízleni fog. Az Egyesült Államok déli részén a borda egy alapvető étel, és különösen a Juneteenth tiszteletére készítik, amely a fekete szabadságot, örökséget és családot ünneplő ünnep. A családi főzőcskézésen általában kelkáposztával, sült babbal és kukoricakenyérrel párosítva ez a kiadós étel igazi látványosság.

Rántott hal (Fried Fish Plate)

A kényelmi ételek esszenciája, ez a finom étel kívülről ropogós, belülről pedig puha. Amellett ínycsiklandóan finom, ez valódi történelem a tányéron. A rántott hal elkészítése hagyomány a Juneteenth szabadtári főzéseken, az amerikai nyári ünnepen, amely a feketék szabadságát, örökségét és családját ünnepli. A rántott halat jellemzően grillezett kukoricával, káposztasalátával és kukoricakenyérrel párosítják, ami egy ízletes és sokoldalú ételt eredményez.

Új pólók

Új forgatókönyvek

Éjszaka felfedezése (Explore the night)

Egy sim kíváncsi az éjszakára, és mindent fel akar fedezni, amit az csak kínál számára.

Vajon meg tudja tanulni, hogy mi van odakint éjszaka, vagy egyszerűen elalszik?

  • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim
  • Fedezd fel, mit kínál az éjszaka, és teljesítsd a célokat!

Főzés a szabadban (Cook out)

Egy sim tökéletesíteni akarja a grillezés művészetét, hogy lenyűgözze a barátait és a családját a következő szabadtéri főzésen.

Vajon ki tudja érdemelni a grillezési engedélyt a következő nagy szabadtéri főzésre?

  • Készülj fel a nagy főzésre, és tökéletesítsd a grillezés művészetét!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments