Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Goth család, tárgyak és forgatókönyvek (2022. május 25.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

A Goth család új külsőt kapott

A Sims Delivery Express új szállítmánya a Goth család teljes átalakítását tartalmazza, amelyről tavaly számoltak be az élő közvetítésben.

Új tárgyak

Új tárgyak várnak rád az Építés módban:

  • Into the Moodlet Lamp
  • Table Magnifique
  • Chaise Magnifique

Két új forgatókönyv

A legújabb szállítmányon keresztül egy állandó és egy korlátozott idejű forgatókönyv jelent meg, az utóbbi június 29-ig játszható.

A hangulatban (In The Moodlet)

Az érzelmek kontrollálása megterhelő lehet… Különösen akkor, amikor annyi mindent meg lehet tapasztalni.

A kiskereskedelemben dolgozni nagyon stresszes tud lenni. Néhány simnek hatalmas balszerencséje van, és ők kapják az összes bunkó vásárlót. Vajon ez a sim képes otthagyni a problémáit a munkahelyén, és otthon tud lazítani?

Követelmény:

  • 1 sim, aki fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetel:

  • Irányítsd a simed érzelmeit, és teljesítsd az összes célt!

Legjobb barátok örökké (Best Friends Forever)

Egy jó barát ismeri az összes történetedet. Egy legjobb barát segített megírni őket.

Azt mondják, a legjobb barátok örökké tartanak. Alakíts ki kötelékeket a gyermekkori legjobb barátoddal, és legyél jó barátja más fiatal simeknek. Játssz, kalandozz és alakíts ki életre szóló érzelmeket a fiatalság szenvedélyében, mielőtt belépsz a tinédzserkorba.

Követelmények:

  • 1 gyermek sim
  • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetel:

  • Hozz létre emlékeket és kovácsold a barátság tüzét gyermekként!
    Megújult barátság, virágzó szerelem, elutasítás vagy szívfájdalom. Küzdj a tinédzserek szorongásával a történet továbbvitelével, ahol a kapcsolatokat próbára teszik, és mélyebb kötelékek alakulhatnak ki.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.