Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Gonosz simek javítása és Dragon Age ruhák

A december 1-jei napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

A szokásos módon a The Sims hivatalos közösségi média homályosan fogalmazott a részletekről, de megerősítették, hogy egy régóta várt hibajavítás is benne van a szállítmányban. A Dragon Age Facebook oldala azt is közzétette, hogy új Dragon Age témájú CAS tartalmak kerülnek a Sims 4-be, hogy megünnepeljék a sorozat legújabb címének közelgő megjelenését: a Dragon Age: Dread Wolfét.

CAS tartalmak

Férfi és női póló újraszínezései

Nem új ruhakatalógus, hanem az alapjátékkal érkezett ruhába kerül négy új újraszínezés. Ebbe kerültek a Mass Effect mintái is, amiket egy korábbi SDX-dömpingben kaptunk.

Unisex tetoválások

Három új, Dragon Age témájú tetoválás mintát adtak hozzá a játékhoz, és mind bal felkarra varrható fel a férfiak és nők számára egyaránt.

Unisex baseballsapka

Egy baseballsapka is került fel, amelyen a jól ismert kard és láng motívum található. Akárcsak a pólók, ez szintén egy meglévő sapka újraszínezései közé került be.

Hibajavítás: A simek többé nem túlzottan gonoszkodnak

A túlságosan gonosz simek mérséklésére szolgáló javításnak a legutóbbi alapjáték frissítésben kellett volna lennie. Az utolsó pillanatban a Sims csapat bejelentette, hogy a javítás decemberre csúszik. Sok játékos érthetően csalódott volt a késés miatt, de nem kell tovább várniuk. A december 1-jei SDX tartalmazta a hibajavítást. A simek ok nélkül nem lesznek gonoszak.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments