Simpercek

Sims 4 – Sims Delivery Express első csomagja, nembináris névmások és NJK felújítások

A legutóbbi élő közvetítés során elég érdekes információkat osztott meg velünk a Sims csapat azt illetően, hogy milyen tartalmak várhatók a jövőben. Nemrég írtunk a hamarosan megjelenő történet előrehaladása funkcióról, most csemegézzünk a maradék infómorzsából.

Sims Delivery Express első postacsomagja

Néhány hete derült ki a Sims csapat részéről, hogy a Sims 4 kap egy kisebb frissítési funkciót az alapjátékhoz érkező frissítés mellé, amely Sims Delivery Express néven fut.

A Sims Delivery Express kiadások során kisebb kiegészítésekre számíthattok, mint például a CAS, Építés/Vásárlás tartalmak, kisebb játékmenet és javítások.

A Sims Delivery Express első köréről kiderült, hogy egy új frizura fog megjelenni (az alapjátékos frissítés után, azaz december 7-én). Alig egy héttel ezután a csapat elárulta, hogy Ínycsiklandó finomságok (Tasty Treats) és Ünnepi érintések (Festive Touches) Építés/Vásárlás tartalmakat fognak kiadni a Sims Delivery Expressen keresztül.

Kaptunk egy kis betekintést a karácsonyi apróságokba, amelyek az alábbi képen láthatók.

Nembináris névmások a láthatáron

Még idén májusban adtunk hírt arról, hogy névmás lehetőségeket terveznek hozzáadni a Sims 4-hez. Elárulták, hogy a 2022-es első élő közvetítésben fogják megosztani a nembináris névmások frissítéséről szóló információkat, ekkor beszámolnak a legújabb fejleményekről, többek között az eddig elvégzett kutatásról, a külső szakértőkkel való együttműködésről és a folyamatban lévő vázlatokról.

Nem játszható karakterek megújulása

A Sims csapat felfedte, hogy milyen előrehaladást értek el a közelgő nem játszható karakterek (NJK) felújítása kapcsán. Ha nem emlékeznél, augusztusban derült ki, hogy a Sims 4 fő karakterei személyiség- és látványbeli változásokat kapnak, valamint a háttértörténetüket is jobban kidolgozzák.

Ma a csapat megmutatta a vizuális változásokkal kapcsolatos jelenlegi koncepciójuk előrehaladását. Bemutatták a Goth és Caliente háztartás előtte és utána változatát. Az alábbi képen megtekintheted a Mortimer és Bella Goth, valamint Dina és Nina Caliente tervezett új külsejét. Ne feledd, hogy ezek csak koncepciók, és jövőben ismét jelentkezni fognak, hogy elmondják, hogyan haladnak velük.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.