Simpercek

Sims 4 Seasons hivatalos kvíz – Melyik évszak lennél?

Az EA minden Sims 4 kiegészítő bejelentése után meglepi a rajongókat egy hivatalos kvízzel. Egyértelmű, hogy minden simmer izgatottan várja az évszakokat, hiszen anélkül nem teljes a játékélmény. Lássuk, te melyik évszak lennél! Ha gondot okoz az angol nyelv, sebaj! Görgess lejjebb a magyar fordításért, és jó szórakozást! 😉

1. Milyen küzdelembe vetnéd bele magad először?

a) Sárcsata

b) Vizeslufi csata

c) Harc az utolsó pulykacombért

d) Hócsata

2. Hogyan szeretsz kikapcsolódni?

a) Friss virágok gondozásával

b) Heverészéssel a gyerekmedencében

c) Természetjárással

d) Hóangyalok készítésével

3. Mi a kedvenc szélsőséges időjárásod?

a) Mennydörgés, zivatar

b) Égetően forró hőmérséklet

c) Felhőszakadás

d) Nagy hóvihar

4. Milyen öltözék a védjegyed?

a) Színes napszemüveg

b) Vicces fürdőruha

c) Kényelmes pulóver

d) Divatos parka kabát

 

Kvíz kitöltése után

Tavasz vagy!

Szereted az új kezdeteket és a kalandokat! Készen állsz bármire, és szeretsz összefutni a barátokkal egy sétára, megcsodálni egy kertet, vagy meglátogatni a legfrissebb kiállítást egy művészeti galériában. Élvezed, amit az élet kínál, és megállsz megszagolni a rózsát.

Nyár vagy!

Medencés buli? Naná! Strandolás? Feljegyezve. Egész nap a pálmafák alatt lustálkodás? Rajta vagy! Egy tűzről pattant társasági pillangó vagy, aki bármerre jár, felmelegíti a hangulatot. Napfény és szórakozás  a második neved. Csobbanás!

Ősz vagy!

A boldogság annyi, mint odakint lenni, miközben a hűvös fuvallat leveleket sodor a földön.  Legalábbis számodra! Körülvenni magad a természettel – és meghitté tenni egy meleg tűzzel – megújítja a lelked. Élvezed, ha csendben magadban lehetsz, de bármikor kapható vagy egy ízletes vacsorára a barátokkal és családdal.

Tél vagy!

Néha eltart egy kis ideig, hogy feloldódj, de ha megtörténik, a jelenléted energikus és szikrázó. Válogatott baráti köröd van, akik szeretik a nagy szívedet és elbűvölő személyiségedet. Plusz közismerten stílusos vagy, és a menő ruháid mindig kifogástalanok.

 

 

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Thea
Admin
5 évvel ezelőtt

Én ősz vagyok, és egész találó a jellemzés.:)

Gregoretta
5 évvel ezelőtt

Én is ősz vagyok.