Simpercek

Sims 4 Riviera Retreat és Cozy Bistro szett – Hivatalos képek és leírások

A néhány nappal korábban kiszivárgott tárgykatalógusok alapján kijelenthetjük, hogy ezek a képek, a címek és a leírások is hivatalosak. A Riviéra üdülő (Riviera Retreat) és Hangulatos bisztró (Cozy Bistro) nevet kapták a 2024. május 30-án megjelenő szettek.

Sims 4 Riviera Retreat szett

Élvezd a félreeső, békés medencét körülvevő rusztikus tájat a Sims 4 Riviéra üdülő szett segítségével! Itt az ideje, hogy egy fonott nyugágyban pihenj, és figyeld, ahogy a napfény átsüt a szőlővel borított pergolán, és megcsillan a privát vízeséseden! Teremtsd meg a tökéletes titkos helyet a simed számára, ahol egyedül vagy egy különleges személlyel tölthetsz el egy kis minőségi időt!

Rendezd el a kényelmes vászonbútorodat rusztikus dekoráció és földes stílusú elemek, például kőburkolatok közé! Ez a zug időtlen, a frisset és a tisztát a természettel vegyítve olyan helyet teremt, ahol a gondok elszállnak.

Sims 4 Cozy Bistro szett

Ugorj be a kedvenc eldugott bisztródba, és élvezd a Sims 4 Hangulatos bisztró szett antik hangulatát! Alakíts ki egy olyan helyet, ahol minden a jó nektárról és a nagyszerű társaságról szól!

Díszítsd fel egy nagy becsben tartott helyi bisztró minden kellékével, beleértve a faburkoltú falakat, a csillogó fém ékezeteket és a gyönyörűen karbantartott vintage bútorokat! Szolgáld fel éjszaka a legfinomabb nektárt, nappal pedig a leggazdagabb kávét! Töltsd meg gyertyafénnyel és klasszikus dekorációval a bisztródat, hogy tökéletes helyet teremts a simek számára a baráti találkozókhoz vagy a randevúkhoz!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments