Simpercek

Sims 4 Paranormal cuccok megjelenése előtti javítócsomag

A közelgő játékcsomag, a Paranormal cuccok megjelenése előtt szokás szerint fontos elemeket telepít fel a játékunkba egy frissítőcsomag segítségével. Mostantól alapból megjelenik benne a rémült (scared) hangulat, amit néhány meglévő tevékenység válthat ki a simekből.

Egy remek újdonság is érkezik a beállítások közé az RGB Razer Chroma perifériát használók számára. Az Enable Keyboard Dynamic Lighting használatával az aktuális sim érzelmi állapotának megfelelő színben fog játszani billentyűzetünk és/vagy egerünk, a funkció bekapcsolásakor pedig zöld-fehér szín forog a billentyűzeten. Izgis, mi?

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Verzió: PC: 1.70.84.1020 / Mac: 1.70.84.1220

Konzol verzió: 1.37

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.