Simpercek

Sims 4 november végi frissítőcsomag

A mai napon ezzel a frissítőcsomaggal megérkezett a Szomszédsági történetek funkció, amelyről egy részletes cikkben olvashattok. Pár apróságot is csempésztek bele, valamint számos hibajavítást hajtottak végre.

Bemutatkoznak a Szomszédsági történetek

A funkció arról szól, hogy ízesebbé és élettel telibbé tegyék a szomszéd simeket, akik az aktív háztartásodon kívül élnek. A mai frissítés olyan simekre fog összpontosítani, akik kapcsolatban állnak a háztartásaitokkal. Vigyázzatok, mit mondtok nekik!

Kezdetnek lessétek meg az új interakciókat a Barátságos (Friendly) és Gonosz (Mean) társalgási menükben. A simed megpróbálhat meggyőzni másokat, hogy bizonyos életváltozásokat hajtsanak végre, és fordítva. A simed barátai kikérhetik a véleményüket az életváltozásokkal kapcsolatban. Két új életcél egészíti ki a történeteket, amiket el fogsz mesélni. Legyél a Szomszéd bizalmasa (Neighborhood Confidante), ha a simjeid arra törekszenek, hogy hasznos és pozitív jelenlétet mutassanak a szomszéd simek életében. Képesek lesznek egy új Bizalmas jutalom jellemvonást szerezni, ami növeli az esélyét annak, hogy a beszélgetések kellemesen és egyáltalán nem kínosan alakulnak.

De ha a simed egy kicsit… deviánsabb, akkor törekedhet arra, hogy Gonosz szívtörő (Villainous Valentine) legyen, aki minden sim szerelmi életét tönkre akarja tenni, beleértve a sajátját is. Azok a simek, akik ezt a deviáns utat járják, kiérdemlik az új Kifacsart Szív jellemvonást, amely miatt gyorsabban múlik el minden szomorú és zavart hangulat, és egy kis társalgási bónuszt ad a Gonosz (Mean) vagy Pajkos (Mischief) szociális interakciókért. Ők lesznek a szívtörők, álomtörők és a szerelemrablók.

Logitech G LIGHTSYNC

Ha Logitech G LIGHTSYNCszel kompatibilis egereket, billentyűzeteket vagy headseteket használsz Windows PC-n, akkor most még magával ragadóbb élményben élheted át a Sims 4-et. A Sims 4 világítási rendszerét a játékban engedélyezheted és letilthatod, ha a Game Options (Játékbeállítások) > Other (Egyéb) menüpontban bekapcsolod az Enable Keyboard Dynamic Lighting (Billentyűzet dinamikus megvilágításának engedélyezése) opciót.

A Logitech G LIGHTSYNC technológiával rendelkező perifériák támogatják ezeket a hatásokat:

  • Betöltés közben és a főmenüben a perifériáid forgó merőlegesen világítanak.
  • A kiválasztott sim hangulatát fogják tükrözni.
  • A titkos világok látogatásakor a világ által inspirált színsémát vesznek fel.

Ne felejtsd el, hogy a Logitech G LIGHTSYNC-hez Logitech G HUB szükséges, amely letölthető a www.logitechg.com oldalról.

Pár apróság

A Zene kategóriában a Cottagecore, a Tevékenységek között pedig a keresztszemes és kötés kategóriákat adták hozzá a Kedvelt és utált dolgokhoz. A Szeszélyes (Erratic) jellemvonás ikonját frissítették a jellemvonáshoz jobban illőre.

Végül pedig hozzáadták az Építés módhoz a “Through the Looking Glass Window” ablakot, amely az Industrial Loft szett promóciós képeken volt látható. Az alapjátékkal érkezett ablakok között található meg.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.82.99.1030 / Mac: 1.82.99.1230

Konzol verzió: 1.50

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.