Simpercek

Sims 4 november eleji frissítőcsomag

Az élő közvetítésben bejelentették, hogy kedden érkezett a frissítőcsomag, amely két forgatókönyvet tartalmaz: Pénzkeresés és Szerelemkeresés egy szakítás után. Ki próbálja ki a kihívásokat? Nyomás frissíteni!

Néhány módosítást végeztek el a dísznövényeken, hozzáadtak egy környezeti pontszámot és egy megfelelő árat az építés módhoz, hogy megfeleljen a fiktív ritkaságuknak vagy értéküknek. Ez a változás együtt jár a Környezeti nyereség/veszteség (Environment Gain/Loss) szövegének apró módosításával az építési módban lévő eszközökben, amely a szöveg megjelenítését a pontszám valódi szándékához megfelelőbbé teszi. A Kisebb környezeti nyereség/veszteség (Minor Environment Gain/Loss) helyett mostantól a Telek környezeti nyereség/veszteség (Lot Environment Gain/Loss) nevet viseli.

Ezen kívül néhány hibát is kijavítottak:

  • Kijavítottak egy olyan hibát, ami miatt a tipegők olyan animációkkal sétáltak, amelyek nem igazán illettek a tipegőkhöz.
  • A bonsai fa leírása mostantól megfelelően jelenik meg az építés módban.
  • Az előzőhöz hasonlóan javították a Mega Stacked Stone faltextúra néhány változatát az építési módban is, hogy megfelelő szöveget jelenítsen meg.
  • A Spa Day játékcsomaghoz érkezett egy olyan javítás, hogy a simeknek nem szabad többé cipőben jógázniuk.
  • Az Industrial Loft szetthez pedig az “I Took a Welding Class Once” franciaágyon is javítottak a Stressz és a Kényelem értékeken, valamint javították a csökkentett ár megfelelő megjelenítését is.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.81.72.1030 / Mac: 1.81.72.1230

Konzol verzió: 1.49

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.