Simpercek

Sims 4 Napi jutalmak: A funkciók és a feloldható elemek

A Sims 4 új ösztönzéssel jutalmazza a játékosokat a játékba való bejelentkezésre. A legújabb Sims 4 frissítőcsomaggal napvilágot látott a meglepetés, amit a Sims csapat két hete jelentett be. Igaz, hogy még nem jelent meg az új funkció, de az teljesen feltárult a játék fájljaiban.

A Sims 4 napi jutalom egy új funkció, amely a játék főmenüjében fog felbukkanni, és ösztönöz minket arra, hogy új ruhákat, tárgyakat és akár egy új jellemvonást is feloldj a játékban. Ami érdekes ebben az egészben, hogy az olyan játékoknál látott free-to-free play elvet követi, mint a The Sims Mobile alkalmazás. Úgy tűnik, hogy ez a The Sims franchise jövőbeli monetizációs módszereinek kezdete.

Azt vedd figyelembe, hogy az asztali és konzolos eszközökön rendszeres internetkapcsolatra lesz szükség ahhoz, hogy ezeket a funkciókat igénybe tudd venni.

Sims 4 napi jutalmak az előttünk álló hónapban

A Sims 4 napi jutalmak első köre négy hétig tart. A feltételezett kezdési időpont 2024. május 29. vagy május 30. A következő négy hét során különböző tárgyakat oldhatsz majd fel.

1. hét

 • 1. nap: Bikaszem darts tábla
 • 2. nap: Éjszakai égbolt többsoros nyaklánc – Öleld át az éjszakát ezzel a többsoros nyaklánccal, amelyen három csillag pihen egy félhold felett.
 • 3. nap: Guerdon árucikkek minihűtő és Nanokuka 2.0 – A “Guerdon árucikkek” elhozza neked ezt a csodálatos, egymáshoz illő minihűtő és szemeteszsák kombinációt. Csak ne felejtsd el újrahasznosítani az üdítős dobozokat.

2. hét

 • 1. nap: Kompakt bár – Akár a mixerkedés jártasságot gyakorolod, akár csak gyümölcslevet szolgálsz fel a barátaidnak, a Kompakt bár helyet takaríthatsz meg anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a minőségben.
 • 2. nap: Derűs frizura – Ezek a dús tincsek tökéletes hosszúságúak egy pimasz hajcsavaráshoz.

3. hét

 • 1. nap: Alkalmi kényelmi párna – Hány párnára van még szükséged? Még többre! A válasz: mindig több!
 • 2. nap: Gyakorlat teszi a mestert (CAS jellemvonás) – Ezzel a jellemvonással rendelkező simek gyorsabban tanulnak jártasságokat, még akkor is, ha eleinte kicsit lassabbak is.

4. hét

 • 1. nap: Guerdon árucikkek automata és szabadidőruha – Persze, elmehetsz kocogni, vagy ehelyett bekaphatsz pár rágcsánivalót, és pihenhetsz a kanapén.

Ha például az 1. hét összes tárgyát szeretnéd feloldani, akkor egy hét alatt háromszor kell bejelentkezned a Sims 4-be, hogy teljesítsd az első heti jutalmat. Ez azt jelenti, hogy ha a játék egyszeri megnyitásával feloldottad a Bikaszem darts táblát, a többsoros nyakláncot pedig 24 óra elteltével tudod majd feloldani. És így tovább más tárgyakkal ugyanazon a héten.

Ha mondjuk az első héten kihagyod a tárgyakat, akkor soha többé nem fogod tudni megszerezni őket. Mégis a 2. hét vagy más jövőbeli hetek tárgyait feloldhatod, attól függően, hogy mikor jelentkezel be legközelebb a Sims 4-be. Az első Sims 4 napi jutalom esemény 2024. június végéig tart.

Hogyan igényelhetem a Sims 4 bejelentkezési jutalmakat?

Egyszerű! Egyszerűen csak válaszd ki a Frigónyuszi bejelentkezési esemény képernyőt a főmenüben, miután az esemény élesedik. Onnan eljutsz a menübe, ahol igényelheted a jutalmakat.

Minden egyes elem alatt van egy “Igénylés” (Claim) gomb, amely egy meghatározott idő elteltével feloldódik. Hetente több jutalmat is összegyűjthetsz és halmozhatsz, és egyszerre igényelheted őket – feltéve, hogy időben érkezel.

Napi jutalmak feloldható elemek áttekintése

A Simmatically nevű felhasználó dobott egy tweetet az egyes elemek mintáinak felfedéséről, amelyekre az első Sims 4 napi jutalmak tárgyakkal számíthatsz.

Gyakorlat teszi a mester jellemvonás

A RexEdogawa nevű felhasználó érdekes infókat fedezett fel a Gyakorlat teszi a mestert jellemvonásról, amelyet a Sims 4 napi jutalmak 3. hetében szerezhetsz meg.

 • Ez nem jutalom jellemvonás, hanem egy CAS jellemvonás.
 • Nem jutalmazza a simeket, sőt bünteti őket azzal, hogy MINDEN jártasságot 50%-os sebességgel kell megtanulniuk.
 • Azonban úgy működik, hogy egy kategóriában a jártasságok “gyakorlása” segít.

Hogyan működik ez a “gyakorlat teszi a mestert”? Alapértelmezés szerint a simek minden jártasságát 50%-os sebességgel tanulnak, de ha folyamatosan gyakorolnak egy-egy kategóriát (kreatív, szociális, fizikai és mentális), a sebességet 90%-ra, 130%-ra, 160%-ra, sőt, akár 180%-ra is növelhetik.

Azonban amint abbahagyják a gyakorlást, ez a hangulatjelző elkezd romlani. A gyakorlatukat naponta ellenőrzik. Tehát minden egyes kategóriát minden nap gyakorolniuk kell, és az végül vissza fog esni 50%-ra. Tehát ez egyfajta kihívást jelentő jellemvonás, nem pedig jutalom.

Ha tovább tudnak gyakorolni, ami tényleg nagyon egyszerű, hiszen elég csak négy jártasságkönyvet olvasni 5 percig minden nap… Megtarthatják a 180%-os jártasságlöketet.

PC / Mac: Azonnali feloldás Építés/Vásárlás mód és CAS napi jutalmak egy mod segítségével

Ha PC-n vagy Macen játszol, és szeretnéd kihagyni a napi bejelentkezéssel járó (vagy internetkapcsolattól függő) gondokat, hogy használhasd az új Sims 4 napi jutalmakat, nem kell aggódnod. A játékosok bebizonyították, hogy ezek a tárgyak feloldhatók ezen felül egy mod segítségével, tekintve, hogy ezek a tárgyak már léteznek a Sims 4 alapjáték fájljaiban.

Simsiboy nevű modder már kiadta a játékhoz készült modját, amely feloldja az összes építési tárgyat, valamint az új CAS frizurát. Ezeket a feloldódós modokat ingyenesen megkaphatod SimSiboy Patreonján. Egyszerűen csak másold be a .package fájlokat az Electronic Arts / The Sims 4 / Mods mappába, és használd egészséggel a tartalmukat. Vedd figyelembe, hogy ezek a tárgyak egyedi tartalomként lesznek megjelölve a játékodban, nem pedig hivatalos esemény jutalmakként.

Napi jutalmak megszerzése modok nélküli megoldás

Nemcsak asztali, hanem konzolos játékosok is meg tudják szerezni a napi jutalmakat, anélkül belépnének egyes napokban június végéig. Találtak egy zseniális megoldást az új Gyakorlat teszi a mestert jellemvonás feloldásához. A Simszerkesztőben egyszerűen kattints a Véletlenszerű gombra a jellemvonásoknál, amíg fel nem bukkan az új jellemvonás.

Mi a helyzet a tárgyakkal? Naná, arra is van egy megoldás. Pipáld be az Esemény jutalmak (Event Rewards) szűrőt az Építés módban, és add hozzá az összes színt, hogy megjelenjenek az új Sims 4 bejelentkezési jutalmak. Már csak idő kérdése, hogy mikor fogják kijavítani a hibát, és kérdéses, hogy a tartalmak megmaradnak-e, ha nem teljesítettük a bejelentkezési napokat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments