Simpercek

Sims 4 My Wedding Stories – Simguruk első információi

A Sims 4-en dolgozó fejlesztők, vagyis a simguruk elkezdtek új képernyőképeket posztolni és frissíteni a profilképüket. Mielőtt az új képekkel folytatnánk, végre választ kaptunk egy régóta várt kérdésre, hogy a simek le fognak-e ülni az esküvőn?

A Sims 4 megjelenése óta a játékosok nehezen tudnak parancsolni simjeiknek, hogy üljenek le, mielőtt a szertartás elkezdődik. SimGuruFrost elárulta, hogy egy új mechanika érkezik a játékba, ami egyszerű, és mégis hatékony. Egy új interakció, a “Kérjük foglaljanak helyet” (Please Take your Seats) utasítja az összes vendéget, hogy üljenek le, feltételezve, hogy minden készen áll az esküvői szertartás megkezdésére.

SimGuruNinja készített egy közeli képet az egyik új tortadíszről. Bizony, ez egy tehénnövény!

SimGuruSilvertől érkezett egy képernyőfotó egy aranyos új párosról.

SimGuruAsh, a Sims 4 segédproducere nem csak profilképét, hanem egy fejlécét is frissítette a játékcsomag új elemeivel. Az új profilkép egy gyönyörű új ruhát, frizurát, fülbevalót és körmöket mutat be. Az alább látható fejlécképen egy kis betekintést nyerhetünk az új világba.

SimGuruNinja frissítette a profiljának fejlécét is, amin Tartosa világ egyik része látható.

Ez egy esküvői próbafelvétel? SimGuruNova, a Sims 4 producere megosztott egy sor játékmeneti képet a játékcsomag fejlesztése során.

Gyönyörű képeket osztottak meg Tartosáról. A simguruk megerősítettek, hogy a strandok úszhatóak. Ez azt jelenti, hogy ha telepítve van az Island Living kiegészítő, akkor csónakkal, jet-skivel és egyebekkel is közlekedhetsz.

Egy gyönyörű vízesést mutattak be, amelyen egy fából készült ösvény vezet keresztül. Egy újabb helyszín, ahol a simed megkérheti a párja kezét.

SimGuruNova egy új profilképet töltött fel a saját profiljára.

Az új Tartosa világ valóban lakóvilág.

Az előzetesben látható teáskészlet teljesen működőképes.

Azok a simek, akik az előzetes videóben összeházasodtak, Tartosában élnek.

A simek mögött lévő hőlégballon sajnos a látványelemek része.

Vannak úszható területek az új világban.

Az egyik simmer kérdezte, hogy egynél több partnerrel lehet-e összeházasodni és lehetséges-e poliamor kapcsolatokat engedélyezni a Sims 4-ben. Jelenleg egy házastársra korlátozódik, de a jövőben mindenképpen szeretnék ezt támogatni.

SimGuruNinja mutatott egy képet, amin egy vámpír lép az oltár elé.

A simguruk továbbra is aktívan válaszolnak a kérdésekre, és megosztják a legújabb játékcsomaggal kapcsolatos képeket. Amint új információkhoz jutunk, azonnal közzétesszük azokat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.