Simpercek

Sims 4 márciusi gyorsjavítás – Kritikus frissítések a legfontosabb közösségi kérdésekhez (2024. március 06.)

A Sims csapat tegnap kiadta a korábbihoz hasonló, újabb sürgős javítást, miután több probléma is felmerült a február 27-i javítócsomaggal.

Alapjáték

 • Frissítettek néhány teljesítményoptimalizálást, ami miatt bizonyos hangulatjelzőket véletlenül eltávolítottak a Simsből a betöltéskor.
 • Kijavították az összeomlást, amely akkor következett be, amikor a sim eszköztárában lévő tárgyak lebegő állapotában egy eszköztár aktiválódott.
 • Javítottak egy problémát a tárgyválasztó felhasználói felületének menüivel kapcsolatban, amely – bizonyos feltételek teljesülése esetén – akadályozta a simeket a különböző “Adjon” interakciók futtatására (interakciók, ahol a tárgyakat adtak más simeknek).
 • Miután megtudták, más simek etyepetye érdeklődései ismét pontosan megjelennek az adott sim profiljában.

For Rent

 • Ismét sikeresen meg kell tudnod nyitni egy másik sim profilját, miután lehallgattad őket, és láthatod a róluk megtudott titkokat.

Crystal Creations

 • Kijavítottak egy olyan problémát, amikor a simek testének mérete fokozatosan változott minden alkalommal, amikor egy sim felvett vagy levett egy kézműves ékszert. Ez a probléma elsősorban a tinédzsereket, a felnőtteket és az időseket érintette. A fiatal felnőtteket minimálisan érintette.
  • Bár ez a probléma többé nem fordul elő, ez a frissítés nem javítja ki visszamenőlegesen a már megváltozott simek megjelenését. Két módszert tudnak javasolni a simek manuális helyreállítására:
   • Visszaállíthatsz egy régebbi mentési fájlt, amelyet még azelőtt mentettél, hogy a simjeid bármilyen kézműves ékszert viseltek volna.
    • PC/Mac esetén a régebbi mentési fájlok visszaállítására vonatkozó utasításokért látogass el a videós vagy szöveges útmutatójukba.
    • PlayStation/Xbox esetén válaszd a “Load Game” (Játék betöltése) opciót a főmenüből, és válassz egy régebbi mentési fájlt.
   • A simedet a CAS-be viheted, ha a “Change Sim” (Sim megváltoztatása) interakciót használod egy tükör vagy öltözőszekrény tárgyon, majd megszerkesztheted úgy a simed testét, hogy észszerűen megközelítsd a korábbi megjelenését.
  • A Sims 4 Get to Work kiegészítővel rendelkező játékosok számára a kézműves ékszerek mostantól eladhatók az üzletekben anélkül, hogy az üzlettulajdonos simek eszköztárába kerülnének vissza, amikor elutaznak az üzletből.
  • Ha egy sim meghal, miközben kézműves ékszert visel, az ékszer mostantól nem lesz összekapcsolva az elhunyt simmel, amikor az ékszer visszakerül a háztartás eszköztárába.
  • Frissítettek néhány olyan ékszerkészítési kombinációt, amelyek olyan drágakő színt eredményeztek, amely nem egyezett a készítéskor kiválasztott kristály színével.

A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.105.345.1020 / Mac: 1.105.345.1220

Konzol verzió: 1.89

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments