Simpercek

Sims 4 Kiadó – Állatmenedék, éjszakai piac és többlakásos házak

Minél közelebb kerülünk a Sims 4 új kiegészítőjének megjelenéséhez, annál több új információ szivárog ki. A hihetőnek tűnő szivárgások szerint december 7-én a simjeink már ingatlanokat vásárolhatnak majd, és bérbe adhatják azokat a bérlőiknek. Az új kiegészítő, a Sims 4 For Rent (Kiadó) a Tomarang nevű világba kalauzol majd el minket, ahol új módon ismerhetjük meg a városi életet. A régi motorosok minden bizonnyal örülni fognak az apartmanos élethez, amely a többlakásos házak, pontosabban az úgynevezett ikerházak létrehozásának lehetőségét jelenti.

A hivatalos bejelentés előtt egy leírást, valamint egy borítóképet sikerült elcsípni a Sims 4 legújabb kiegészítőjéről, így összképet kaphatunk arról, hogy milyen tartalmak várhatók a jövőben.

Hozd össze a szomszédokat (szó szerint), és tapasztald meg a többlakásos telkeket bérlőként vagy ingatlantulajdonosként a Sims 4 For Rent (Kiadó) kiegészítővel. A simjeid mostantól több bérelhető lakótelket birtokolhatnak és kezelhetnek, vagy beköltözhetnek egy olyan házba, ahol közelebb vannak a szomszédokhoz, mint valaha (tökéletes a szaglászáshoz!). A svédasztaltól a kilakoltatásokig rengeteg a tennivaló, és egy nyüzsgő új világ vár rád. Vásárolj most, hogy a Sims 4 Street Eats (Utcai ételek) digitális tartalommal bónusztárgyakat kapj, amelyekkel hazahozhatod az éjszakai piacot a simjeidnek. Ez a játékban a megjelenés napján december 7-én lesz elérhető.

Utcai kaják digitális tartalom – Vidd haza az éjszakai piac ízét egy grillkocsival, egy utcai esernyővel és egy gyümölcskosárral, amely november 2. és január 18. közötti előrendelés esetén megszerezhető.

Új telektípus a városban – Az új bérelhető lakótelkek lehetőséget adnak a kreativitásra a többlakásos házak terén. Adj a simjeidnek egy alagsori lakosztályt, amit bérbe adhatsz, hozz létre egy ikerházat, hogy a két család közel maradjon egymáshoz, vagy akár lakásokat is építhetsz.

Ingatlankezelés – Az ingatlantulajdonos simek lehetnek jelen lévő ingatlankezelők, akik a bérlőik között élnek, vagy élhetnek külön lakásban, miközben több ingatlanbefektetésből származó jövedelemre tesznek szert. Vigyázz – ha az ingatlantulajdonosok nem tartják az egységdíjukat, bérlői lázadással nézhetnek szembe.

Közelebb, mint valaha – A közelség harmóniát teremthet vagy drámát. A bérelhető házakban élő simek elkerülhetetlenül belekeverednek egymás életébe. A közös étkezéseken szocializálódnak, találkoznak a kertben vagy más közös helyeken, és bőven lesz lehetőségük arra, hogy hallgatózással, megfigyeléssel vagy akár betöréssel felfedezzék egymás titkait.

Nyüzsgő és gyönyörű – Fedezz fel egy új világot, amely tele van lehetőségekkel. Látogass el a botanikus kertbe, hagyj felajánlást egy szellemházban lélekház szentélyben, és fedezz fel egy állatmenhelyet állatmenedéket! Tomarang egyik legikonikusabb jelenete az éjszakai piac, ahol a simjeid új életeket és egyedi tárgyakat fedezhetnek fel.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments