Simpercek

Sims 4 júliusi gyorsjavítás

Nemrég jelent meg a frissítőcsomag, amely rengeteg újítást és hibajavítást tartalmazott. Igen ám, de néhány bugot is hozott magával, amelyeket gyorsan ki is javítottak a tegnapi napon.

A legutóbbi frissítőcsomag olyan újítást hozott a Galériába, hogy a bb.moveobjects csaláskóddal készült telkek alkotójának nem kell jeleznie a letöltők számára, hogy kapcsolják be a csaláskódot, hanem egy leírásban fogja megjeleníteni. Ez félreértés, és valójában a letöltőknek nem kell bekapcsolni a csaláskódot, anélkül is letölthetők a házak.

Színészek, belsőépítészek és szabadúszók, mint a megbízás alapú karrierben dolgozó simek ismét elfogadhatják a megbízásokat a Karrier panelen, hogy megkeressék az értékes simoleonokat.

A Zoomers Food Delivery szállítók mostantól ténylegesen kiszállítják a simek által rendelt ételeket. A nevükben elnézést kérnek az elmaradt ételekért. 😀

A meglévő háztartásban élő háziállatok elvesztek a frissítés után, de most már visszakerülnek és megfelelően jelennek meg.

Az új sellők többé nem veszítik el a farkukat és a Hydration sávjukat úszás közben. Az előző és a mostani frissítés között készült sellők esetén visszaállíthatod a “sellőségüket”, ha megeszed a Mermadic Kelpet, hogy humánsimmé válj és újra megteszed, hogy sellővé válj. A traits.equip_trait trait_OccultMermaid_TYAE csaláskódot is használhatod, ha nem szeretnél végigzongorázni az előző műveletet.

A Playstation simmerek számára a Cottage Living mostantól a főmenü a “Csomagok” (Packs) helyén a kiegészítők között jelenik meg. A Cats & Dogs kiegészítőt is visszahelyezték oda, mivel az is elkóborolt.

Az Xbox simmerek számára is a Cottage Living kiegészítő mostantól a főmenü információs oldalán mutatja az árát. A Cats & Dogs kiegészítő és My First Pet cuccok szintén visszatértek, és most a Microsoft Store csomagok oldalára vezetnek, mivel eddig egy olyan oldalra kerültek, ami nem volt elérhető.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.77.146.1030 / Mac: 1.77.131.1230

Konzol verzió: 1.45

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.