Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Új év, új javítások (2023. január 17.)

A mai frissítés számos hibajavítást hajtott végre az alapjátékhoz, konzolokhoz, a Get to Work, Seasons, Snowy Escape kiegészítőkhöz, a My Wedding Stories, Werewolves játékcsomagokhoz és a Bust the Dust szetthez. A javítások közül az egyik legfontosabb javítás az, hogy a vágyak és félelmek letiltása mostantól rendeltetésszerűen működik.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.94.147.1030 / Mac: 1.94.147.1230

Konzol verzió: 1.68

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments