Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Trükkös bejelentkezési esemény bugok és néhány DirectX 11-es javítás (2024. június 06.)

A június 6-i frissítés több olyan problémát orvosolt, mint például azt, hogy a játékosok a Boldog otthon bejelentkezési esemény (Happy At Home Login Event) jutalmakhoz a feloldásuk előtt hozzáférhettek, valamint a DirectX 11 Preview-t használó játékosok által jelentett összeomlást is javítja.

Alapjáték

 • Eltávolítottak egy helytelen eszköztárat, amely a Guerdon Goods automata “Vásároljon” interakciójánál jelent meg.
 • Megoldottak egy problémát, amely lehetővé tette, hogy a Gyakorlat teszi a mestert (Practice Makes Perfect) jellemvonás elérhető legyen a Sim létrehozásában, mielőtt a bejelentkezési eseményen keresztül feloldották volna.
 • Emellett megoldottak egy olyan problémát, amely lehetővé tette, hogy a Gyakorlat teszi a mestert megkapják a simek, miután felnőnek, még mielőtt a jellemvonást a bejelentkezési eseményen keresztül feloldották volna.
 • A Gyakorlat teszi a mestert jellemvonás hangulatjelzői mostantól helyesen kerülnek alkalmazásra és növelésre, ha a követelmények teljesülnek.
 • Megoldottak egy problémát, amely lehetővé tette, hogy a bejelentkezési esemény zárolt CAS jutalmai elérhetővé váljanak bizonyos szűrőkön vagy a véletlenszerű gombon keresztül.
 • Megoldottak egy problémát, amely lehetővé tette, hogy a bejelentkezési esemény zárolt építés mód jutalmai elérhetővé váljanak az építési módbeli szűrők egy bizonyos kombinációjának alkalmazásával.
 • Kijavították a Last Exception hibát, amely miatt a simek bizonyos medencés interakciók befejezése után visszaálltak.
 • Megoldottak egy problémát, amely a spanyol nyelvű bejelentkezési esemény megnyitásakor szöveghiányt okozhatott.
 • Néhány virág nevét és leírását frissítettek, hogy tükrözze az elérhető színek sokféleségét.

DirectX 11 Preview

 • Megoldottak egy problémát, amely az MSAA engedélyezése esetén összeomlást okozott indításkor.
 • Különböző stabilitási fejlesztések és javítások.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.107.151.1020 / Mac: 1.107.151.1230

Konzol verzió: 1.93

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
lettinek
10 nappal ezelőtt

Szia!
1.107.151.1020 DX9 verzióra hol van fent a magyarosítás? Előre is köszi nagyon!