Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Teljesítményjavítások, frissítések és rengeteg javítás (2024. május 28.)

A mai frissítés előkészíti a hamarosan megjelenő szetteket. Rengeteg hibajavítás is érkezett az alábbi csomagokhoz: alapjáték, Cats and Dogs, City Living, Cottage Living, Dine Out, Eco Lifestyle, For Rent, Get to Work, Growing Together, High School Years, Horse Ranch, Island Living és Seasons. Ezen kívül pár apróság is bekerült a játékba.

Galéria

A játékosok visszajelzései alapján az összes hamis pozitív káromkodási szűrő jelentést átnéztek és változtatásokat eszközöltek a galériában. A nem anonim Galériá felhasználók a Követők és a Követtek lapokon ismét megjelenítik az egyes felhasználók követőinek számát.

Játékteljesítmény

A játék teljesítményével kapcsolatban néhány optimalizálást végeztek, így a játék kevesebb memóriát használ. Kevesebb összeomlást, jobb képkockasebességet és/vagy gyorsabban reagáló szimulációt tapasztalhatsz. Javítottak a tételek betöltési folyamatán, így az egy kicsit gyorsabban fog betöltődni.

Vásárlás és Építési mód szűrő

A Sims 4 frissítés tartalmaz egy új Vásárlás/Építési tárgyak szűrőt, amely lehetővé teszi az Esemény jutalmak (Event Rewards) keresését. Feltételezve, hogy ez a játékon belüli eseményekre vonatkozik, mint például a partik és hasonlók.

Napi jutalom események

A RexEdogawa nevű felhasználó arról számolt be a Twitteren, hogy új tartalmakat talált a Sims 4 frissítőcsomag kódjában. Az új kód az időzített eseményekre utal – a játékosok minden alkalommal, amikor megnyitják a Sims 4-et, ösztönző jutalmat kapnak. Jelenleg nyolc bejelentkezési jutalom van a kódban.

  • 1. nap: Bikaszem darts tábla (Bullseye Dartboard)
  • 2. nap: Éjszakai égbolt többsoros nyaklánc (Night Sky Layered Necklace)
  • 3. nap: Guerdon árucikkek minihűtő és Nanokuka 2.0 (Guerdon Goods Mini Fridge and NanoCan 2.0)
  • 4. nap: Kompakt bár (Compact Bar)
  • 5. nap: Derűs frizura (Serenity Hairstyle)
  • 6. nap: Alkalmi kényelmi párna (Casual Comfort Pillow)
  • 7. nap: Gyakorlat teszi a mestert (CAS jellemvonás) (Practice Makes Perfect (CAS Trait))
  • 8. nap: Guerdon árucikkek automata és szabadidőruha (Guerdon Goods Vending Machine and Athleisure Wear)

Az első betekintés az időzített napi jutalom eseményekbe, amin láthatók az új tárgyak és elemek, amelyeket a Sims 4 időzített eseményeinek teljesítéséért kapsz. Hivatalosan még nem kezdődtek el, de várhatóan a következő néhány órában elkezdődik a bevezetésük.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.107.112.1030 / Mac: 1.107.112.1230

Konzol verzió: 1.92

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments