Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Takarmányok feltöltése és bokszok kitrágyázása (2023. augusztus 03.)

A mai frissítőcsomag rengeteg hibajavítást hozott az alapjátékhoz, Growing Togetherhez és különösen a Horse Ranch kiegészítőhöz, valamint a konzolokhoz is.

Megjegyzés: Aki használja az 1.99.264.1X30-as verzióhoz igazított magyarítást, az kompatibilis a játék legújabb verziójával is.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.99.305.1020 / Mac: 1.99.305.1220

Konzol verzió: 1.79.25

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments