Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Idétlen időkig (2022. szeptember 13.)

A mai frissítés megold néhány problémát, többek között azt, hogy a játék bizonyos körülmények között nem megfelelően működött.

Alapjáték

  • A gyerekek, tinédzserek, fiatal felnőttek és felnőtt simek számára mostantól megfelelően működik az öregedés a torta elfújása után. Boldog születésnapot! A tipegőknél még vizsgálják a problémát.

High School Years

  • Néhány mod megakadályozta a játék mentését, aminek következtében visszafelé utazik az időben, miután meglátogatta a TuriTeát. A boltot jobban alkalmazkodóvá tettek a külső tartalmakhoz. Láttak már olyan esetet, hogy néhányan, akik nem játszanak semmilyen moddal, mégis jelentkeztek a gondok náluk is. Ha továbbra is fennáll a probléma, angol nyelven jelezheted azt a simguruk felé az AnswersHQ oldalon.

Eco Lifestyle

  • A szabadúszó kézművesek mostantól a “Küldje el az ügyfélnek jóváhagyásra…” (Send to client for approval…) menüponton keresztül küldhetik el az elkészült tárgyakat a számítógépen a “Küldje el az elkészült munkát az ügyfélnek” (Send your finished work to the client) karrierfeladat elvégzéséhez.

Seasons

  • A hóvihar idején a házba bejutni próbáló simek mostantól megfelelően járnak. Maradjatok melegen!

Get Famous

A DJ-k és a mixerek többé nem hagyják felügyelet nélkül a standjukat, amikor egy híresség megpróbál hírnevet szerezni a “Végezze el borravalóért” (Perform for Tips) vagy “Fókuszáljon” (Starve your distractions; feed your focus) interakcióval.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.91.205.1020 / Mac: 1.91.205.1220

Konzol verzió: 1.64

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments