Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – Galéria karbantartás, konzol frissítések és még több (2023. május 30.)

Számos hibajavítást hoztak az alapjátékhoz és a csomagokhoz (Seasons, Island Living, Snowy Escape, Cottage Living, High School Years, Growing Together, Laundry Day cuccok, Carnaval Streetwear szett és Basement Treasures szett) is, valamint a konzolos játékosok számára megadták azokat a lehetőségeket, amelyekhez kritikát fogalmaztak meg, gyorsabb navigációt hoztak az Élő és Építés/Vásárlás módhoz a játékban, hogy kevesebb gombnyomással többet tehessük. A Sims csapat egy figyelemfelhívást írt a Galériával kapcsolatban, ami az alábbiakban olvasható.

Kezdjük a folyamatos karbantartással, a Sims csapat tudja, hogy most valószínűleg hiányoljátok a Galériát, és azt ígérik, hogy a lehető leghamarabb újra működni fog. A karbantartás egy olyan kezdeményezésük része, amelynek a célja, hogy a Galériát új háttérrendszerekre és szolgáltatásokra helyezzék át, ami további rugalmasságot és jövőbeli funkció frissítéseket hoz magával.

Ne aggódj, minden alkotásod, hozzászólásod, kedvelésed és letöltésed átkerül az új Galériába, és ott fog várni rád, amikor a karbantartás befejeződik.

  • Az induláskor a PC és Mac játékosok észrevehetik, hogy a Hírek (News) fül nem található, és a Galéria hírfolyam sincs ott. Ez csak átmeneti, és megnézik, hogy ezeket valamilyen formában később visszahozzák-e. A konzolos játékosok is megkapják ezeket a funkciókat, amikor visszatérnek.
  • A Trendi hashtagek nem lesznek elérhetők, de a hashtagek alapján a szokásos módon lehet majd keresni. Visszatér a Hashtag panel is.
  • A thesims.com weboldalról történő kommentelés átmenetileg nem lesz elérhető, amikor a Galéria visszatér.
  • Arra összpontosítanak, hogy a játékrendszerek visszatérjenek és zökkenőmentesen működjenek. Ez azt jelenti, hogy a webes Galériában olvashatod majd a hozzászólásokat, de az új kommentek írásához a Sims 4-ben kell lenned. A technikai problémák miatt a Galéria átmenetileg nem lesz elérhető az El Capitan (10.11) és Sierra (10.12) rendszert futtató Macen. A lehető leghamarabb visszaállítják a hozzáférést az említett operációs rendszereken futó játékosok számára.

A Galéria elérhetőségével kapcsolatos frissítésekért mindenképpen figyeld a @TheSimsDirectet a Twitteren.

Amíg a frissítés letölthető és játszható, a Galéria nem lesz elérhető, a csapat dolgozik az új szolgáltatások online átállításán. Amikor a Galéria visszatér, nem lesz szükséged a további teendőkre, amennyiben telepítetted ezt a frissítést.

Az egyik visszatérő funkció az, hogy a Sims 4 automatikusan csatlakozik a Galériához, amikor a játék elindul, nem pedig az igény szerint, amit akkor tettek hozzá, amikor több simmert hívtak a játékba azzal, hogy a Sims 4-et ingyenesen kínáltak. A konzolos simmereknek össze kell kapcsolniuk fiókjukat egy EA fiókkal vagy a játék indításakor, vagy az Options > Game Options > Other és a Link EA Account opció kiválasztásával.

A simmereknek frissíteniük kell a Sims 4 ezen verziójára, hogy hozzáférjenek a Galériához, a régebbi kliensek nem tudnak majd csatlakozni.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.98.127.1030 / Mac: 1.98.127.1230

Konzol verzió: 1.76

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments