Simpercek

Sims 4 Javítócsomag – A pasztell és rendetlenség előkészítése (2022. november 1.)

Ismét frissült a játék, és a frissítéssel néhány javítást hajtottak végre. Emellett a két hamarosan megjelenő szettet (Pastel Pop és Everyday Clutter) is előkészítik.

Alapjáték

  • A simek futni fognak a Menjen ide (Go Here) interakció végrehajtásakor, ha elég nagy a távolság.
  • A mellkas alakváltozásnak ismét helyesen kell kitágulnia a férfias vonalakkal rendelkező női simeknél.
  • A telefon színének megváltoztatása a sorba állítás után már nem állhat újra sorba az akciósorban utazás vagy a játék mentése és betöltése után.
  • Az Új a városban (New in Town) forgatókönyv befejezett céljai mostantól eltűnnek a cél befejezésekor, ahelyett, hogy megvárnánk az időkésleltetést.
  • Ha a Legyen barátod vagy barátnőd (Have a Boyfriend or Girlfriend) életcélt a Lelki társ (Soulmate) és a Szívtipró (Serial Romantic) életcél aktiválása előtt teljesíted, akkor a cél megfelelően teljesül.

Konzolok

  • Az RT/R2 vagy LT/L2 megnyomása a sim létrehozása során a Kedvelt és utált dolgok opcióknál már nem zárja be a felületet, és a kontroller fókusza egy rejtett felületre változik.

High School Years

  • Az egyik szemöldöknél már nem a fekete az egyetlen színválaszték.

Werewolves

  • Az újonnan átalakult vérfarkasok mostantól az okkult formájuk szőrzetének megfelelő változataival fognak átalakulni, ahelyett, hogy mindig csak feketében pompáznának.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.93.129.1030 / Mac: 1.93.129.1230

Konzol verzió: 1.66

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments