Simpercek

Sims 4 Horse Ranch kiegészítő – Első infók és képek

Kiszivárogtak a Sims 4 Horse Ranch (Lovastanya) információi és képei is, amik a Steamről érkeztek. A Sims 4 tizennegyedik kiegészítője egy új világot, lovakat, testreszabható farmokat, birkákat, más állatokat és még sok mást is tartalmaz.

Jellemzők

Dolgozz keményen és játssz az állati barátokkal és a saját földterületeddel a Sims 4 Horse Ranch kiegészítővel! Nevelj, képezz és alakíts ki különleges kötelékeket a fenséges lovakkal, amelyek testreszabható családtagjaid! Gondoskodhatsz a kis bárányokról és kecskékről is, vagy megélhetsz a házi készítésű nektár eladásából. Alakítsd ki a saját egyedi életedet a farmon. Vásárold meg a kiegészítőt augusztus 31-ig, hogy bónusz tárgyakat szerezz a dolgos simjeid számára!

Ringató farmer digitális tartalom — Kényeztesd a simed egy kis kikapcsolódással egy nehéz munkanap után a rezonátor gitárral, a szekérkerék művészettel és a rusztikus hintaszékkel, amelyek augusztus 31-ig** történő vásárlás esetén érhetők el.

Éld az életed — Kelj fel korán reggel, nézz ki a nagy, nyílt vidékre, és tudd, hogy minden munkád kifizetődik! Töltsd a napjaid azzal, hogy boldogan és tisztán tartod az állataidat, betakarítod a prérifüvet, hogy etesd őket, lótrágyát gyűjtesz, hogy trágyázd a növényeidet, és saját nektárt készítesz, amit eladhatsz. Mindezt egy általad tervezett farmon teheted, akár egy hagyományos faházzal vagy egy nagy piros pajtával.

Kötődj az állatokhoz — Töltsd meg a farmodat állati barátokkal és alakítsd ki a közös életeteket! A lovaid — beleértve az imádnivaló csikóidat is — a háztartásod részei, és rengeteg különleges interakcióban lehet részük, mind a simekkel, mind a többi lóval. Gondoskodhatsz a kiskecskékről és birkákról is, és meghívhatod a szomszédokat, hogy megnézzék, milyen aranyosak.

Csatlakozz egy virágzó közösséghez — A farmon élésnek megvannak a maga békés és magányos pillanatai, de élénk társasági élet is van. A simjeid elmehetnek a városba, hogy találkozzanak a barátaikkal a bárban, kiereszthetik a gőzt a táncparketten, vagy edzhetnek a lovasparkban. Olyan rendezvényeket is tarthatnak, mint a közös főzés és a tánc a saját birtokukon, és felvehetnek egy tanyasi segédmunkást, hogy segítsen, amikor a munka felgyülemlik.

Nevelj lovakat — A lovak a család részei. Testre szabhatod a patás barátaidat a Simszerkesztő menüben, vagy új lovakat szerezhetsz, ha megmented vagy megveszed őket. Csikók is születhetnek a farmodon. A simek megtanulhatják a Lovaglás jártasságot, a lovak pedig az Ügyesség és az Ugrás jártasságokat fejleszthetik. A képzett lovak és lovasok még díjakat is nyerhetnek a lovasközpontban.

Sims 4 Ringató farmer digitális csomag

A csomag a digitális tartalmak tekintetében is követi a korábbi kiegészítők példáját. Azok a játékosok, akik augusztus végéig előrendelik a Sims 4 Horse Ranch kiegészítőt, teljesen ingyen kapják meg a Rockin’ Rancher (Ringató farmer) digitális tartalmat.

Mikor jelenik meg a kiegészítő?

A Sims 4 Horse Ranch kiegészítő 2023. július 20-án jelenik meg PC-n, Macen, Xbox és Playstation által támogatott konzolokon. Hamarosan új információkkal jelentkezünk a régóta várt kiegészítőről.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments