Simpercek

Sims 4 három ingyenes csomag az Epic Games oldalán

Néhány hónapja a The Sims csapat kiadta a Sims 4 sorozatot az Epic Games Store-on. Az üzlet exkluzív ajánlatokkal bővül, az első, ingyenes Daring Lifestyle (Merész életstílus) Bundle csomag, amely egy játékcsomagból (Game Pack), egy cuccokból és egy szettből áll.

Azok a játékosok, akik az Epic Games Launchert használják, május 11. és 18. között ingyenesen igényelhetik ezt a Sims 4 csomagot, és ezek a tartalmak az akció lejárta után megmaradnak a saját könyvtárukban. Ez azt jelenti, hogy pontosan egy heted van arra, hogy ingyenesen igényeld ezt a csomagot.

A csomag a következőket tartalmazza:

  • Sims 4 Jungle Adventure
  • Sims 4 Luxury Party cuccok
  • Sims 4 Fashion Street szett

Megjegyzés: Az Epic Games fiókban igényelt játékok nem vonhatók össze az EA fiókban és a Steam fiókban lévő játékokkal. Az Epic Games fiókban lévő Sims 4 megnyitásához szükséges az EA app. Ha úgy döntesz, hogy szeretnél játszani az ingyenes csomagokkal, és van egy létező fiókod az EA appon, amelyen már vásároltál Sims 4 alapjátékot és csomagokat, akkor hozz létre magadnak egy új EA fiókot, amivel összekötheted az Epic Games fiókot. Az Epic Games fiókban igényelt játékok nem vonhatók össze a Steam fiókban lévő játékokkal. Az Epic Games fiókban lévő Sims 4 megnyitásához szükséges az EA app, illetve az Epic Gamesben vásárolt csomagok beintegrálódnak az EA appba. A Sims 4 alapjáték is ingyenes az Epic Games oldalán.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments