Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Új tárgyak, funkciók és javítások (2022. június 14.)

Az új frissítőcsomag Sims 4 Werewolves játékcsomag megjelenésére készíti elő a játékot, ezen kívül számos új tárgy, funkció, valamint javítás is érkezett az alapjátékhoz, Snowy Escape kiegészítőhöz, Spa Day, Realm of Magic, Dream Home Decorator és My Wedding Stories játékcsomagokhoz.

Holdciklus

A frissítéssel visszatért a holdciklus a Sims negyedik szériájába. Az aktuális holdciklus az alsó menüben, az óra mellett és a naptárban is megtalálható. Ezt a funkciót a játékbeállításokban is testre lehet szabni. Kiválaszthatod a holdfázis időtartamát, beállíthatsz egy fix ciklust, és kikapcsolhatod a Hold hatását a simekre.

A Hold mostantól hatással van az okkult simekre. Bizonyos holdfázisok alatt a sellők csökkentett folyadékveszteséget élveznek, a vámpírok lassabban töltik fel az energiát, a varázslók sikeresebben tudnak varázsolni, a földönkívüliek pedig különleges hangulatjelzőt kapnak holdfürdőzés közben, ami mostantól minden tinédzser és idősebb simnek jár. Ezen kívül a ciklusok különböző bónuszokat adnak, például az első negyed hold idején gyorsabb fitnesz jártasság fejlesztést.

Néhány új, tipegőknek szóló interakció is bekerült a játékba. Az egyes fázisok során különleges kérdéseket tehetnek fel, és jó éjszakát kívánhatnak a Holdnak. Ez különleges holdálmokat vált ki, amelyek az adott holdfázistól függően változhatnak az adott éjszakán.

Egy távcső és egy új halálnem

Az építés/vásárlás mód kiegészült egy hordozható távcsővel. A leírása egyértelműen kigúnyolja a nagy háztáji csillagvizsgálót, amely a játék megjelenése óta elkísér minket. Az új távcső az eszköztárban elhelyezhető, és a világ bármely pontján könnyen használható. Olyan interakciókat tesz lehetővé, mint például a szomszédok meglesése, az égbolt figyelése, az igazság keresése, a csillagnézés, a műhold keresése és a lakás meglesése (City Living kiegészítővel).

A távoli objektumok megfigyelése közben előfordulhat, hogy egy hulló meteoritról szóló üzenetre bukkansz. Figyelmen kívül hagyása halálos balesethez vezethet.

Frissített forgatókönyvek lap

Ráncfelvarrást kapott a lejátszási forgatókönyv felhasználói felülete, és mostantól sokkal hangsúlyosabb. Maga a forgatókönyvek listája is megváltozott. Mostantól kezdve csempék formájában jelenik meg, amelyeken azonnal látható a kiválasztott forgatókönyv teljesítéséért járó leírás és jutalom.

Új CAS elemek

Annak érdekében, hogy a játék mindenki számára befogadóbb legyen, számos új elemeket vezettek be a simszerkesztőbe. A férfiak új, afro stílusú szakállat, a nők pedig fátyol nélküli hidzsábot kaptak a My Wedding Stories játékcsomagból. Új színváltozatokból bővültek az esküvői ruhák is, amelyek az egyik korábbi frissítésben szivárványos árnyalatok helyett cirkuszi megjelenést kaptak.

Új építési elemek

Az építési módban a “The Brickery Elite – Caution” (A téglagyári elit – Vigyázat) tapétát találhatod, valamint egy téglafal és két új terepfesték is bekerült, az egyik sok apró kavics, a másikban pedig fenyőmulcs.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.89.214.1030 / Mac: 1.89.214.1230

Konzol verzió: 1.60

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments