Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Továbbfejlesztett galéria moderáció és új felfedező küldetések (2023. október 31.)

A mai frissítés számos hibajavítást hajtott végre az alábbi csomagokhoz: alapjáték, City Living, Discover University, Seasons, Island Living, Eco Lifestyle, Snowy Escape, Cottage Living és High School Years. Továbbá javították a Galériában található keresőt, valamint a feltöltés megtekintésekor a hozzászólások nem megfelelő megjelenítését. Új tartalom került fel az alapjátékhoz: Felfedező küldetések.

A felfedező küldetések olyan küldetések, amelyek segítségével még több klassz dolgot fedezhetsz fel a játékban. Ezek a küldetések rámutatnak a játékmenet kulcsfontosságú részeire, és segítenek megismerni a nagyszerű Sims 4 élményhez az alapvető funkciókat és tevékenységeket.

Ha végigjátszol egy felfedező küldetést, jutalmakat vehetsz át. Többet adhatsz a simed háztartásához a simoleontól kezdve a bájitalokon át az elégedettségi pontokig. Íme néhány küldetés, amit végigjátszhatsz:

  • Simoleonok gyűjtése – Fedezd fel a simjeid pénzkeresésének különböző módjait, teljesítsd ezt a küldetést, és keress néhány – kitaláltad – simoleont!
  • Szükségletek navigálása – Értsd meg a különböző szükségleteket, amelyekkel a simjeid rendelkeznek, és azt, hogyan teheted őket boldoggá.
  • Gyakorlott simek – Navigálj és tanulj, hogyan segíthetsz simjeidnek új jártasságokat szerezni, és életüket fejleszteni.
  • Te és a telefonod – A telefonok számos lehetőséget kínálnak a simjeidnek, fedezd fel ezt a küldetést, hogy többet tudj meg mindarról, amit a telefonodon keresztül megtehetsz.
  • Egész életre szóló életcélok – Ez a küldetés arról szól, hogy a simek hogyan dolgozhatják fel és végül hogyan teljesíthetik be életcéljaikat.
  • Sürgés-forgás – A simed szívesen látná a világot az otthonán kívül is, ezért hagyd, hogy új világokat ismerjen meg.

A felfedező küldetések beállításait a Játékbeállítások (Game Options) között találod, az Oktatás és tippek (Tutorials & Tips) alatt.

Emellett egy új trágárság-ellenőrző rendszert hoztak minden galéria feltöltéshez, megjegyzéshez és játékos életrajzához minden olyan nyelven, amelyet a Sims 4-et támogat. Bár ez új a játék számára, a rendszereket jelenleg a Galérián kívül is használják, így már tesztelték őket.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.102.190.1030 / Mac: 1.102.190.1230

Konzol verzió: 1.82

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments