Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Több javítás, több új tartalom és több konzol (2023. január 31.)

A legutóbbi frissítés után újabb frissítéssel jelentkeztek, ezúttal a Sims 4 konzolos verziójára helyezték a hangsúlyt, és néhány fontos interfészt egyszerűsítettek a könnyebb vezérlővel való interakció érdekében. Bár a Sims 4 PlayStation és Xbox változatán egyaránt használhatják az egeret és a billentyűzetet, a legtöbb konzolos simmer szeret hátradőlni egy kontrollerrel. Azon dolgoztak, hogy mindenki számára javítsák a konzolos élményt.

Emellett van néhány új tartalom, és rengeteg javítás a PC és Mac platformokhoz is. Az alábbi csomagokat érintik a hibajavítások: Alapjáték, City Living, Get Famous, Eco Lifestyle, High School Years, Paranormal, Bust the Dust és Outdoor Retreat. Most lássuk, milyen újdonságok érkeztek az alapjátékhoz.

Konzolos újdonságok

A felhasználói felület már kalibrálható a PlayStation verzióban. Mindkét konzolos platformon beállítható a kurzor mérete. Javították az Építés mód felhasználói élményét, ami jobban megközelíti a PC-ét. Az új játékosok számára az Oktatás bekapcsolásával a Sim létrehozása bemutatása után tovább folytatódik az Építés módban is Emily segítségével. Frissítették a vezérlőket és a navigációkat is.

Gyógyászati segédeszközök / Medical Wearables

Egy új gyógyászati segédeszközök kategória jelent meg a Test és Arc kiegészítők alatt a Sim létrehozásán.

Válaszd ki a simek arcát, majd a kiegészítők kategóriát, hogy megtaláld a gyógyászati segédeszközök kategóriát, amely egy új hallókészüléket tartalmaz a tipegők vagy idősebb simek számára. Ezek a gyógyászati segédeszközök tizenöt színváltozatban kaphatók, és hozzárendelhető a simjeid bal, jobb vagy mindkét füléhez.

A gyógyászati segédeszközök kategóriát úgy is megtalálod, ha kiválasztod a simek testét, majd a Test kategóriát. Itt találsz gyermek és idősebb simjeid számára vércukorszintmérő monitort, amelyeket a simjeid bal és jobb karjára, valamint alhasára is felhelyezhetsz bal és jobb oldalra.

Felsőtesti műtéti heg / Top Surgery Scar

Szintén a Test kategória alatt minden játékos talál egy Testhegek kategóriát, ahol a tini és idősebb simek (férfias vagy nőies testalkatúak) számára lehetőség van arra, hogy felsőtesti műtéti heget adj a simjeidnek.

Binderek és alakformálók / Binders and Shapewear

Ezzel a frissítéssel a játékosok két új eszközt találnak a Sim létrehozásában. A trikók alatt, a Felsők kategóriában találsz felsőtesti kötőket (bindereket) a tini és idősebb simjeid számára. Az Alsóruhák kategóriában az alsóknál egy új alakformáló eszköz is található a simjeid számára.

Villanykapcsolók

Az építők már régóta vágynak arra, hogy befejezzék a tökéletes szobát, mostantól egy új villanykapcsoló áll rendelkezésre az Építés módban.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.95.207.1030 / Mac: 1.95.207.1230

Konzol verzió: 1.69

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments