Simpercek

Sims 4 frissítőcsomag – Sej, haj, szem

A legutóbbi javítócsomag után az élő közvetítésben bemutatták az újratextúrált hajakat, valamint tizenhat új, ázsiai szemet ígértek hozzáadni a játékhoz a mai megjelenő frissítőcsomaggal, hogy könnyebben válogathassunk a simek számára. Emellett néhány hiba is javításra került.

A Sims csapat hivatalosan bejelentette, hogy ebben a hónapban két frissítőcsomag érkezik, amelyek közül az egyik ma érkezett meg. A második javítócsomag nagy valószínűséggel a Sims 4 Courtyard Oasis szett után érkezik.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Verzió: PC: 1.74.59.1030 / Mac: 1.74.59.1230

Konzol verzió: 1.41

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.