Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Részmunkaidős karbantartó szolgálatra jelentkezik! (2023. december 5.)

A mai frissítés számos hibajavítást hozott magával az alapjátékhoz és az alábbi csomagokhoz: Seasons, Get Famous, Cottage Living, High School Years, Growing Together, Horse Ranch, For Rent, Dream Home Decorator, My Wedding Stories, Werewolves, Laundry Day és Poolside Splash. A Sims 4 For Rent kiegészítő megjelenése előtt a csomag előkészítése, valamint új funkciók is kerültek az alapjátékhoz.

Mosdókagyló és mosogató beállítása

Több mint kilenc évig a simjeink önállóan döntöttek úgy, hogy a fürdőszobában is mosogatnak. Ez már többé nem így lesz, mivel a frissítés egy hasznos funkciót vezet be a mosdókagylókhoz, illetve mosogatókhoz, hogy ha rákattintunk bármelyik mosdókagylóra vagy mosogatóra, egy további interakciót kapsz a helyiség beállításához.

A mosdókagylókat/mosogatókat konyhához, fürdőszobához vagy minden típusú helyiséghez ki lehet rendelni, hogy a simjeink a konyhai mosogató felé vegyék az irányt a koszos edényekkel.

Schmapple konyhai szett frissítése

A négy készülékből (hűtő, tűzhely, kávéfőző és mikrohullámú sütő) álló alapjátékkal érkezett konyhai szett új átszínezési frissítést kap.

“Irányítás átváltása erre a háztartásra” bevezetése

Szeretnél olyan simekkel játszani, akik az aktív háztartásoddal szemben laknak? Nincs akadály, ezzel a frissítéssel egy új interakciót adtak a nem aktív egység/telek ajtajához.

Az “Irányítás átváltása erre a háztartásra” (Switch Control to this Household) interakció elérhető lesz a betöltött szomszédságban lévő házak és lakóegységek esetében.

Cipő levétele az alapjátékban

A cipők levételét először a Sims 4 Snowy Escape kiegészítőben vezették be. Akkor derült ki, hogy a For Rent kiegészítőben egy másik tárggyal lehet majd ugyanazt a beltéri lábbeli szabályt beállítani. Így a cipő levétele bekerül az alapjátékba is.

Új CAS női ruhák

Új tizenegy színű/mintás, női, egészruhás öltözék bekerült az alapjátékba.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.103.250.1020 / Mac: 1.103.250.1220

Konzol verzió: 1.84

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments