Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Nyújtózkodó, sziszegő babák, te jó ég! (2023. április 18.)

A mai frissítés előkészíti az Üvegházi menedék (Greenhouse Haven) és a Pince kincsei (Basement Treasures) szetteket, amelyek két nap múlva jelennek meg. Számos hibát javítottak ki az alábbi csomagokban: Alapjáték, Growing Together, High School Years, Snowy Escape, Seasons, Cats & Dogs, Dine Out, StrangerVille, Werewolves, My Wedding Stories és Tiny Living. Ezen kívül új tartalmak, valamint funkciók érkeztek az alapjátékhoz.

Sims Sessions x Becca

Becca Hatch ausztrál énekesnő és Tentendo producer összefogott a The Sims 4-gyel, hogy elhozza a Blessedet (Áldott), vagy inkább Boofedet a simjeidnek, amikor a pop rádióállomásra hangolódnak.

Mindenképp nézd meg ezt a Sims Sessions epizódot, amelyben Becca leírja, hogy mi inspirálta őt, és megmutatja, hogy mi kell egy dal elénekléséhez simlish nyelven.

Ez még nem minden, Becca siménje közvetlenül a galériából letölthető lesz, és csatlakozhat simjeidhez a világukban.

A legújabb Mac processzorok natív támogatása

Ez a kiadás az Apple chipek natív támogatásával egészíti ki az Intel alapú Macekkel rendelkezők folyamatos támogatását.

Új alsónemű lehetőségek

A CAS (Create a Sim) menüpontban új alsónemű választási lehetőségek állnak rendelkezésre a tinédzser és az idősebb simek számára.

Új módok a dekorációkhoz

Sziasztok, itt SimGuruBeth! Nagyon izgatott vagyok a mai frissítés miatt, különösen az új dekorációs elhelyezési lehetőségek miatt, amelyeket a különböző fürdőszobai berendezési tárgyakban találsz. Annyira jó volt együtt dolgozni a csapattal, és új kis dekorációs blokkal bővíteni a vécéket, önálló mosdókat, fürdőkádakat és még sok mást. Néhány esetben pedig volt hely egy közepes dekorációs blokk támogatására is. Ezek az építési mód életminőségi frissítések az egyik kedvenceim, amiken objektummodellezőként dolgozom; sokkal több lehetőséget adnak bármely építés megtervezéséhez.

A fenti frissítéseken kívül néhány új színváltozattal egészítettük ki a törölközőtartó állvány (Towel Storage Rack) (tele és üres változat) és a Vidéki Simítás gyógyszeres szekrény (Countryside Caress Medicine Cabinet) néhány alapdarabját.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.97.42.1030 / Mac: 1.97.42.1230

Konzol verzió: 1.73

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments