Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – #IngyenesBabák (2023. március 14.)

Csaknem fél évet kellett várnunk az új életszakasz: baba megjelenésére, amelyről nemrég írtunk egy nagy összefoglalót, emellett a frissítés rengeteg más újdonságot is tartalmaz. A mai frissítés előkészíti a Growing Together kiegészítőt, ami két nap múlva világszerte megjelenik. Ezen kívül rengeteg hibát javítottak ki az alábbi csomagokban: Alapjáték, Cats & Dogs, Get Famous, Island Living, Discover University, Eco Lifestyle, Cottage Living, Vampires, Realm of Magic, Star Wars: Journey to Batuu, My Wedding Stories, Werewolves, Nifty Knitting és Bathroom Clutter.

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.96.365.1030 / Mac: 1.96.365.1230

Konzol verzió: 1.71

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments