Simpercek

Sims 4 Frissítőcsomag – Bon appetit! (2023. szeptember 26.)

A Sims csapat új frissítést adott ki PC, Mac és konzol platformokon. Számos hibajavítást szállítottak le az alábbi csomagokhoz: alapjáték, City Living, Seasons, Eco Lifestyle, Cottage Living, High School Years, Growing Together, Horse Ranch és Movie Hangout). Ezen kívül a mai frissítés az alapjátékhoz felkészítette a játékot a Sims 4 Home Chef Hustle cuccok megjelenésére, emellett számos funkció is érkezett, amiről alább olvashatsz.

A recept felhasználói felülete egy jól megérdemelt frissítést kapott, így a szűrő a kezedben van. Mostantól leszűrheted a recepteket a következők szerint: Minden, vegetáriánus, laktózmentes, húsok, tenger gyümölcsei és édességek.

Ha már az édességeknél tartunk… ez a frissítés tartalmazza a legédesebb finomság, a muffinok kiszabadítását. A simjeid mostantól a süteménygyár használata mellett sütőben is készíthetnek finom muffinokat. Ráadásul a tipegők mostantól megtapasztalhatják egy finom muffin elfogyasztásának örömét.

Elmélyedtek a főzésben, a receptekben és a hozzávalókban. Várhatóan az elkészített ételek minősége jobban tükrözi majd a simed jártassági szintjét, aktuális hangulatát és a készülékek minőségét. Emellett a főzés, az ínyencfőzés és a sütés jártasság receptjeit is frissítették, hogy jobban kihasználják az elkészítendő étel elvárt hozzávalóit. Egy példa ezekre a frissítésekre: Azok a játékosok, akik rendelkeznek a Cottage Living és a Get to Work kiegészítőkkel is, az előbbiből származó cukor, liszt és tojás hozzávalóit az utóbbi kiegészítő sütési receptjeivel együtt használhatják.

A frissítések itt nem állnak meg. A Cool Kitchen cuccoknak is adtak egy kis szeretetet. A gyermek simek mostantól használhatják a fagylaltkészítő gépet.

Egy utolsó frissítést is említettek arról, hogy hozzáadták azt a lehetőséget, hogy számos különböző kisgépet tudjunk a játék világában mozgatni, miközben Élő módban vagyunk, valamint hogy kisgépeket elhelyezhetjük a simjeink eszköztárában, hogy magukkal vihessük őket az utazásunkra. A kompatibilis készülékek teljes listáját alább találod:

  • Mikrohullámú sütő (The Wavescatter, The Food Annihilator, The Omniwaver, The Schmapple Micro)
  • Italtálca (Luxe Drink Tray, Summer Drink Tray)
  • Pattogatott kukorica készítő gép (Sugar Kane Popcorn Popper)
  • Fagylaltkészítő gép (Sweet Tooth Ice Cream Machine)
  • Italszökőkút (Fountain of Mirth, The Gravy Fountain Mark IV Stand, Vintage Glamour Beverage Fountain)
  • Sütő (Blazin’ Ladles’ Over The Counter Oven, “No Space“ Electric Oven Space Saver)

A javításokról itt olvashatsz bővebben. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.101.290.1030 / Mac: 1.101.290.1230

Konzol verzió: 1.81.2

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments