Simpercek

Sims 4 frissítőcsomag, afrofrizurák, új szett és játékcsomag

Nemrég furcsa tweetek lepték el a twittert a simguruk között, de pont a lényeges információkat satírozták ki, amikről hamarosan beszélni fognak. Nem kicsit felcsigáztak minket a találgatások, ők pedig kitűzték egy élő közvetítés időpontját, amiben a frissítőcsomag szokásos bemutatása várható, és általában további infómorzsákat szoktak hinteni nekünk.

Csaknem egy hónap telt el a legutóbbi javítócsomag óta, és most ismét frissül a játék, ami a hibajavítások mellett két újratextúrált afrofrizurát tartalmaz minden korcsoport számára, amiket a korábbi élő közvetítésben említettek.

Miután megnyitjuk a mentésállások betöltését, teljesen más felhasználói felületet látunk. Nem ok nélkül változott, mivel a TURBODRIVER és Lowpolypancake modder fejest ugrott a kódtengerbe és felfedezett egy érdekes funkciót, amely a játékcsomag kipróbálásának lehetőségéről szólhat. Úgy tűnik, hogy a játék zárolhatja azokat a mentésállásokat, amelyek egy csomaggal rendelkeztek a játék próbaverziójában, amint a próbaidőszak véget ér. Ez mindenképpen érdekes lépés a The Simstől, hiszen a játékosoknak segíthet eldönteni, hogy egy játékcsomag megfelelő-e számukra, mielőtt a kosárban landolna.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Verzió: PC: 1.73.48.1030 / Mac: 1.73.48.1230

Konzol verzió: 1.40

Az élő közvetítésben bemutatkoztak az átalakított hajak, amik ma érkeztek a frissítés segítségével és a következő javítócsomaggal újabb frizurák is ráncfelvarrást kapnak majd. Ezek egyelőre a vázlatrajzon jelentek meg.

SimGuruSalo és SimGuruPopcorn megerősítette a néhány hete keringő pletykákat, hogy a következő frissítőcsomag hat új színárnyalatot tartalmaz majd az eddigi hajszínek között, valamint tizenhat ázsiai szem előbeállítása is bekerül.

A Sims csapat hivatalosan megerősítette a Sims 4 következő két DLC tartalmát – új szettet (Kit) és játékcsomagot (Game Pack) kapunk. Egyelőre nem osztottak meg semmilyen konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy mikorra várható a nagy leleplezés és annyit mondtak, hogy mindkettőre a következő hetekben fog fény derülni.

A simguruk elismerték, hogy olyan problémán dolgoznak, amiben a simek leállnak az akciók végrehajtásával. Ennek összetett oka lehet, és igyekeznek javítani a szimulációs laggoláson is. Arra bátorítják a simmereket, hogy keressék fel az Answer HQ-t vagy a hivatalos Sims 4 fórumokat és osszák meg a mentéseiket. Emellett SimGuruNick létrehozott egy kérdőívet, ahol angolul megoszthatod a játékadataidat a fejlesztőknek.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.