Simpercek

Sims 4 – Farm és tündérek a láthatáron?

Caylee Hammack amerikai country énekesnő megosztott egy videót a Twitteren, amelyben a Small Town Hypocrite című slágerének simlish verzióját énekli.

https://twitter.com/Cayleehammack/status/1397288471786569730

A videót azzal kezdi, hogy Sims Farmot játszotta fekete-fehérben, ami érdekes találgatásokra ad okot, hogy mi lehetett a beszélgetés témája, de a tweet bejegyzésében egy tündér emotikont is használt, ami nem kicsit zavar össze minket.

Nem világos, hogy melyik legújabb csomaghoz énekelt, de ha a dal nem a Sims 4 Dream Home Decorator game packhez tartozik, akkor valószínűleg a következő kiegészítőben fog felbukkanni, amelyet hamarosan bejelentenek.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.