Simpercek

Sims 4 évszakok kiegészítő – megerősítve!

Legtöbben a Sims 4 megjelenése óta várjuk a percet, hogy simjeink ismét leveleket gereblyézhessenek és hóembert építhessenek, mint a korábbi kiegészítőkben. Azt mindannyian sejtettük, hogy ez a széria sem zárulhat le évszakos kiegészítő nélkül, hiszen a Sims fejlesztőcsapat is sokszor utalt rá, hogy fejlesztés alatt áll, de most végre dátumot is kaptunk a nagy naphoz: 2018. szeptember 18. Egyelőre elég biztosnak tűnik ez az infó, tekintve, hogy a három hónappal korábbi EA Play-en a Sims 4 részvételét is bejelentették (ez az az esemény, ahol a játékosok a legfrissebb vagy még nem megjelent EA játékokba nyerhetnek betekintést), továbbá a szeptember 18 keddi napra esik – amikor világszerte a Sims 4 kiegészítők szoktak megjelenni.

Úgy tűnik, nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és várni az őszt, hogy a hulló levelekkel együtt egy új kiegészítő is karjainkba hulljon, és simjeinkre végre ráköszönthessen a fehér karácsony. Addig azonban hangolódjunk néhány rajongói alkotással a megjelenésre:

 

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.