Simpercek

Sims 4 Esküvő előtti frissítőcsomag

A My Wedding Stories játékcsomag megjelenése előtt két nappal érkezett egy pár fontos funkció a Sims 4-hez, valamint rengeteg hibát javítottak ki.

Új kapcsolat

A simjeid egy új kapcsolati opciót kapnak a simszerkesztésben. A simeket mostantól eljegyezettnek is jelölhetjük, vagyis valakinek vőlegénye (Fiancé) vagy menyasszonya (Fiancée) lehet.

Új telektípus

A telekre épített és berendezett esküvői épületek kapnak egy új telektípust, amihez esküvői helyszínt (Wedding Venue) rendelhetünk hozzá, így a Galériában könnyű kikeresni, ha a telektípus alapján szeretnénk szűrni.

Új dalok

Mostantól a World rádióállomás mindenki számára elérhető, és négy új dallal bővült, amelyek a My Wedding Stories játékcsomagot célozzák meg. A korábbi World dalai továbbra is az eredeti csomagjuk részei maradnak, de ezeket az új dalokat mindenki az alapjáték élmény részeként élvezheti. Emellett a My Wedding Stories előzetes videójában szereplő szerelmes dal a Romance rádióállomáson is elérhető, hogy bárki újra és újra meghallgathassa.

Új ruhák és új színek

Néhány CAS elem frissítésre került minden játékos számára. A My Wedding Stories közeledte miatt néhány új elemet adtak hozzá, valamint néhány régebbi elemhez további színválasztékokat is kaptunk. Az új elemek közé tartozik egy bindi, egy tipegő fürdőruha, és francia köröm. Tíz elemet frissítettek különböző új színekkel, minden korosztályt és nemet felölelve:

  • Öt női öltözék
  • Két férfi öltönykabát
  • Egy kisgyermek öltöny
  • Egy tipegő öltöny
  • Egy kisgyermek öltözék

Továbbá két esküvői ív és pergola is több színben található meg az alapjátékban.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.84.171.1030 / Mac: 1.84.171.1230

Konzol verzió: 1.52

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.