Simpercek

SPEKULÁCIÓ: Sims 4 Egyetem a láthatáron?

Az EA oldalára kikerült egy cikk a Sims 19. születésnapjáról, és egy korábban nem látott kép is megosztásra került. Mivel a Sims csapat híres arról, hogy a képeken, játékcsomagokban vagy frissítésekben rejt el a következő játékcsomag témájára utaló részleteket, górcső alá vettük ezt a képet is. A bekarikázott részek minden bizonnyal az Egyetem kiegészítőre utalnak, ami már az előző játékokban is sikeres volt, és a simmerek kíváncsian várják a Sims 4-hez is. Legtöbbjük nem szorul magyarázatra, kivéve az, miért utalhat a meztelenség az Egyetemre?

Ehhez vissza kell utaznunk a Sims 2 Egyetem kiegészítőig, ahol egyetemista simünk bármikor megbotránkozhat egy bevállalós, cikkcakkban rohangáló meztelenkedő látványán. A következő szériában pedig az előzetes videóban láthatunk egy meztelen srácot, akit épp egy lány rajzol, az első perctől. Ti mit gondoltok?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

3
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
2 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
Ahsoka1994Matt Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Ahsoka1994
Tag

Na, pont ideje , hogy legyen a 4-hez is egy egyetemes kiegészítő, úgyhogy bízzunk benne. 🙂 És talán végre majd rá tudom szánni magam, hogy végigcsináljak egy simmel több, mint egy teljes szemesztert (simesztert…?).