SPEKULÁCIÓ: Sims 4 Egyetem a láthatáron?

Az EA oldalára kikerült egy cikk a Sims 19. születésnapjáról, és egy korábban nem látott kép is megosztásra került. Mivel a Sims csapat híres arról, hogy a képeken, játékcsomagokban vagy frissítésekben rejt el a következő játékcsomag témájára utaló részleteket, górcső alá vettük ezt a képet is. A bekarikázott részek minden bizonnyal az Egyetem kiegészítőre utalnak, ami már az előző játékokban is sikeres volt, és a simmerek kíváncsian várják a Sims 4-hez is. Legtöbbjük nem szorul magyarázatra, kivéve az, miért utalhat a meztelenség az Egyetemre?

Ehhez vissza kell utaznunk a Sims 2 Egyetem kiegészítőig, ahol egyetemista simünk bármikor megbotránkozhat egy bevállalós, cikkcakkban rohangáló meztelenkedő látványán. A következő szériában pedig az előzetes videóban láthatunk egy meztelen srácot, akit épp egy lány rajzol, az első perctől. Ti mit gondoltok?

Matt

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.
Matt

3
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
2 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
Ahsoka1994Matt Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Ahsoka1994
Tag

Na, pont ideje , hogy legyen a 4-hez is egy egyetemes kiegészítő, úgyhogy bízzunk benne. 🙂 És talán végre majd rá tudom szánni magam, hogy végigcsináljak egy simmel több, mint egy teljes szemesztert (simesztert…?).