Simpercek

Sims 4 Cottage Living kiegészítő megjelenés előtti frissítőcsomag

A mai frissítőcsomag az alapjátékot bővíti az új afrofrizurával, a telekkihívással, a csoportos főzéssel / kertészkedéssel, a Zoomers ételkiszállítási szolgáltatással, a kibővített naptár funkcióval, a vízeszközzel, a tóeffektekkel és tótárgyakkal, vízstílusokkal és azzal is, hogy a LMBTQ+ két tehetséges művészével együttműködve festményeket készítettek hozzá. A fenti felsoroltakról a várható tartalmak között olvashattok bővebben és a Cottage Living kiegészítőhöz kapcsolódó információk között is megtalálhatók a részletek.

A frissítés egy apró változást hozott a Galériába. Amikor letöltesz egy bb.moveobjects csaláskóddal készült telket, a játék mostantól értesít arról, hogy aktiváld a csaláskódot a telek elhelyezése előtt, így az építőknek nem kell említenie a telek leírásában.

Ha a simeket szeretnéd megtalálni az aktuális városrészben, válaszd ki a portréjukat a Kapcsolatok panelen, amelyből két lehetőséget választhatsz ki. A “Fókuszálja a kamerát” (Focus the Camera) a kamerát a simre irányítja. A “Rögzítse a kamerát” (Lock the Camera) a kamerát a simre irányítja és továbbra is követi őt.

jegyzetfüzet funkció kikerült a simek telefonjából és a gyorsabb elérés érdekében önálló gombként funkcionál. A korábban “Center on Current Lot” gomb átkerült a jobb felső sarokba a kameravezérlők (Camera Controls) mellé.

Ezen kívül rengeteg hibát javítottak ki.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Verzió: PC: 1.77.131.1030 / Mac: 1.77.131.1230

Konzol verzió: 1.44

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.