Simpercek

Sims 4 – Bővítsd ki a világod a Sims nyarával

A hivatalos Microsoft Store véletlenül kiszivárogtatta a Sims 4 közelgő szettjét, amiről kiderült, hogy marokkói stílusú tartalmak érkeznek. Természetesen az is felkeltette a simmerek érdeklődését, hogy a Sims csapat Twitteren megosztott egy nyilatkozatot a kiszivárgással kapcsolatban. A tweetjükben elismerték a szettet és közölték, hogy május 17-én többet is elárulnak, nem csak a szettről, hanem a közelgő nyári időszakról is.

Tegnap egy beszédes kép került megosztásra a hivatalos The Sims Twitter profilon: egy 6 hónapos ütemtervhez hasonlóan láthatjuk, milyen tartalmak várhatók egész nyáron. Koktélokat a kézbe, lássuk hát a kínálatot!

Ezen a napon (május 18-án) a Sims 4 Courtyard Oasis szett indítja útjára a Sims nyarát, amivel a simjeink belecsöppenhetnek a filigrán minták és bonyolult csempedíszek világába, élénk színekbe borítva az épületeket, telis-tele trópusi növénnyel. Alig várjuk, hogy lássuk, milyen új kalandokba keveredünk simjeinkkel ezen a nyáron!

Ezt követően egy új game pack jelenik meg, ami valamilyen új karrierre fog fókuszálni, bár a pontos témát nem osztották meg. Egyelőre nem ismert a megjelenési dátuma sem, de nagy valószínűséggel május végén vagy júniusban kerülhet forgalomba. A szett meghirdetése után biztosan többet tudunk meg róla.

Nagy meglepetésre még egy új, tizenegyedik kiegészítőt is bejelentenek az idei nyáron, amiről elég sejtelmes, rövid leírást kaptunk. Valamilyen természetközeli téma várható, azonban ne felejtsük el, hogy ebben a témában sok mindent ellőttek már, többek között az erdős, dzsungeles, japán, polinéziai és a fenntartható szomszédságot is. Hacsak nem tudnak még egyet csavarni a dolgon, sejtéseink szerint a kiegészítő a farmról szólhat, amit régóta nagyon sokan hiányolnak a játékból. Reméljük imáink végre meghallgattatnak! 🙂 Ez a kiegészítő valószínűleg júliusban fog napvilágot látni. Július 22-én rendezik meg az EA Play Live eseményt, ahol általában nagy bejelentésekre számíthatunk, ezután jöhet ki az új csomag.

Nemrég hivatalosan közzétettek egy tweetet, hogy májusban két frissítőcsomag is fog érkezni, ezek közül egyikről már korábban írtunk. A másik sem várat már magára sokáig, továbbá júniusban és júliusban is várható egy-egy frissítőcsomag az alapjátékhoz.

Továbbá júniusban kezdetét veszi a Pride hónap, aminek kapcsán a Simsben valamilyen egyéb apróság is várható. Kíváncsian várjuk, hogy miket tartogatnak nekünk a következő hónapok!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.