Simpercek

Sims 4 bemutatja az idei szezon harmadik szettjét

Néhány nappal ezelőtt a Sims csapat bejelentette a “Season of Selves”-et (Önmagunk évszakát): négy szettet és több ingyenes frissítőcsomagot a Sims 4-hez!

Eddig egy ingyenes frissítést kaptunk a Sims 4-hez 1200 új színmintával és néhány új CAS elemmel, valamint két szett bejelentését: Incheon Arrivals és Fashion Street.

Ahogy az alábbi képen is láthatod, még két további szett bejelentése van hátra – egy CAS elemekkel, és egy építés móddal kapcsolatos szett, amellyel “megteremtheted a modern szentélyedet”.

A TheSims.com frissítette a weboldalát három szett dobozával, amelyekben a “Get The Look”, a “Off-Duty Style” és a “Sanctuary Vibes” szerepel. Feltételezhetjük, hogy a “Sanctuary Vibes” (Menedék hangulat) szett az Incheon Arrivals és a Fashion Street megjelenése után érkezhet.

Mit gondolsz, miről szólhat az építős szett?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.