Simpercek

Sims 4 augusztus végi frissítőcsomag

A frissítés egy festményt hozott a tehetséges Ohni Isle-től, ami a Hair Vision címet viseli, és tökéletesen megtestesíti az ő ragyogó és pimasz stílusát.

A festményt az alapjátékban az Építés módban a Decorations (Dekorációk) alatt találod meg a Paintings and Posters között.

Egyetlen egy javítást adtak ki: a simek eddig képesek voltak teleportálni emeletről emeletre, és elkerülték a lépcső használatát. Mostantól nem sci-fi módon közlekednek a simek.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.78.58.1030 / Mac: 1.78.58.1230

Konzol verzió: 1.46

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.