Simpercek

Sims 4: A Maxis már nem támogatja a Mac OS X Lion (10.7)-t

Felhívom a Mac OS X Lion (10.7) operációs rendszerrel rendelkező felhasználók figyelmét, hogy október 3-án érkezik egy javítócsomag, és ezzel együtt megszűnik a Sims 4 támogatottsága erre az operációs rendszerre. Ha továbbra is szeretnél játszani vele, ne frissítsd a játékot az október 3-i, illetve jövőbeni játékjavításokkal.

A frissítést úgy lehet elkerülni, hogy letiltod az Origin automatikus frissítéseit, és így minden megmarad.

Mac OS X Lion (10.7) Kérdések és válaszok

Hogyan lehet letiltani az automatikus frissítéseket az Originben?
Az Origin legördülő menüben válaszd ki a Preferences lehetőséget és General szekción belül a Updates részén töröld az Automatically keep my games up to date opciót. Ezzel megakadályozhatod az automatikus frissítés elindulását az Originben. A frissítések elérhetőségéről továbbra is értesítést fogsz kapni, de manuálisan kell kiválasztanod a frissítések letöltését. Ügyelj arra, hogy ne töltsd le kézzel a Sims 4 frissítéseit!

Hozzáférhetek a galériához, ha nem kapok további frissítéseket?
Igen, továbbra is hozzáférhetsz a Galériához, ahonnan tölthetsz le tartalmakat, illetve fel is tölthetsz oda.

Menteni tudom a játékmentéseket, ha nem kapok frissítéseket?
Természetesen igen, a meglévő játékmentések megmaradnak.

Folytathatom a játékot az összes játékcsomaggal?
Igen, az összes megvásárolt és telepített csomag továbbra is rendelkezésedre áll. A megvásárolt és még nem telepített csomagok továbbra is letölthetők maradnak az Origin kliensről.

Melyik csomagokkal tudok játszani?
Bármilyen kiadott csomaggal tudsz játszani a Realm of Magic játékcsomagig.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.