Simpercek

Simpercek – Valami izgalmas készül

A Sims csapat bejelentése szerint holnap, február 20-án “valami furcsa” hír érkezik, ami a jelek szerint egy új játékcsomagot foglal magába. Mi izgatottan várjuk, miről szól majd, bár a katonaság téma eléggé árulkodó – vajon simjeink ezután csatlakozhatnak a sereghez, hogy védjék a hazájukat?  Holnap 19:00-kor a premier megtekinthető ezen a linken!

Update: A játékcsomagról új képek is érkeztek, amelyeket látva nem csodálkozunk a “furcsa” jelzőn, amit a Sims csapat is használt. Talán ezek a simek valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állnak? Tanácstalanul várjuk a holnapot… (A cikk a Tovább után folytatódik!)

Forrás: SimsVip

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments