Simpercek

Simpercek – Rejtélyes infók a StrangerVille játékcsomagról

Egy nap telt el a StrangerVille játékcsomag bejelentése óta, de máris egyre több információ lát napvilágot hivatalos forrásból. Megérkezett többek között a játék leírása, ami az alábbiakban olvasható:

Kezdj nyomozásba, és oldd meg egy mély, sötét titkot őrző sivatagi város rejtélyét a The Sims 4 Strangerville játékcsomagban. A baljós városkában a simek ismeretlen okból furcsán kezdenek viselkedni. Talán összeesküvésről lehet szó? Vajon ez a látszólag bizarr erő a te simed is hatalma alá vonja? Fedd fel a titkos laboratórium történetét, ahol simed  furcsa növényekre lelhet, a különös berendezések segítségével pedig akár kapcsolatba is léphet velük. Felkészültél a küldetésre?

Különös, új világ – Fedezd fel StrangerVille-t, a vidéki, sivatagos kisvárost, amelyre a titkok leple borul. Szembesülj az abnormális időjárással, zizzent helyiekkel, veszélyes növényekkel és különös gyűjteménydarabokkal.

Bogozd ki a történet szálait – Merülj el simeddel az egyedi és titokzatos eseményekben. Jelöletlen furgonok tűnnek fel a szomszédságban, kormányügynökök bukkannak fel titkos lehallgató berendezéseikkel, a szkennerek pedig kulcsfontosságúak a furcsaságok detektálásában.

Törd fel a kódot – Használd a nyomozáshoz a katonai kiképzésen tanultakat, és keress nyomokat a titkos laboratóriumban rejtőző rejtély felgöngyölítéséhez.

Öltöztesd fel simedet – Hozd simedet rejtélymegoldó hangulatba a sivatag-inspirálta új öltözékek és katonai egyenruhák viselésével, vagy készítsd őket a végre az összeesküvés-elmélet stílusú ruhákkal, titkos ügynök viselettel és vegyvédelmi ruhával.

Amit eddig tudunk:

 • A fertőzés nem terjedhet túl StrangerVille szomszédságon
 • StrangerVille nem egy vakációs város lesz, hanem életvitelszerűen is ott élhetnek a simek
 • StrangerVille tizenegy szerkeszthető telekkel érkezik, amelyek két szomszédságban terülnek el, és egy speciális, történet-specifikus helyszín is érekezik.
 • A rejtélyt nem kötelező végigjátszani. Élhetsz a szomszédságban úgy, mint bármely más városban. A fejlesztők figyelembe vették, hogy nem minden játékos szeretne egy abnormális, ijesztő világot a játékába. Új mentés esetén éppen csak pár halvány nyom utal rá, hogy valami lappang a mélyben, de ameddig simed bele nem veti magát a nyomozásba, nem fogja különösebben érinteni játékodat. Ha pedig szeretnél minden sztorielemet eltávolítani játékodból, megteheted, ha egyszer végigjátszottad a történetet. A történetszál/furcsaságok nem lesznek a játékosra erőltetve.
 • A történet tetszőleges alkalommal végigjátszható, azonban nem létezik belőle túl sok különböző variáció. Ha egyszer elkezded, ajánlott kerülni a spoilereket.
 • A katonai karrier nem olyan módon lesz játszható, mint az orvos vagy színészet, inkább a kertészkedéshez hasonlítható. Simed lehet hétköznapi katona, a karrier nem kapcsolódik szervesen a rejtélyhez.
 • Nem lesznek autók a kiegészítőben, a trailerben látható járművek a sztori részei
 • Végre laptop is érkezik a játékcsomaggal
 • A helyi növények ízletesnek tűnhetnek, de akadnak… mellékhatásaik
 • Simed is képes lesz lehallgatókészüléket használni
 • Néhány információ csak katonai személyek és ügynökök számára válik elérhetővé
 • Nem lesznek zombik a játékcsomagban
 • StrangerVille saját időjárás jellemzőkkel rendelkezik, de ezek valószínűleg csak a Seasons kiegészítővel rendelkezők számára lesznek tapasztalhatók
 • A fürdőszobai objektumok (WC-k, fürdőkádak, mosogatók és tusolók) új állapotjelzőt kapnak, amelyek valamiféle növényi fertőzöttség mértékét mutatják

Napvilágot látott egy térkép is, amelyen a kráterben megépült titkos laboratórium is látható:

Továbbá úgy tűnik, a trailerben feltűnt repülőgép-katasztrófa helyszín is szerkeszthető lesz:

További képek:

[flagallery gid=84]

 

Forrás: SimsVip, SimsCommunity

 

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.