Simpercek

Simpercek – Érkezik a The Sims 4 StrangerVille Gamepack!

Rejtélyes betegség üti fel a fejét StrangerVille-ben, ami a legvadabb összeesküvés-elméletekre ad okot. Simedre vár a feladat, hogy felderítse a furcsaságok okát, és ezt már február 26-tól megteheti, hiszen aznap érkezik a The Sims 4 StreangerVille Gamepack!

Mit az, amit eddig tudunk? Az új város sivatagos környezetben épült, utcáin pedig feltűnően sok a katonai egyenruhás alak. Új, Strangerville stílusú öltözékeket is kapunk, bomber dzsekitől és szakadt farmertől kezdve a szupermenő laboratóriumi köpenyekig, nyomozásunk során pedig információkat gyűjthetünk a helyiektől, tudósokat bírhatunk szóra, valamint a pletykák egy titkos laboratóriumot is említettek… Kutatás közben egyre furcsább nyomokra bukkanhatunk, de SEMMI PÁNIK! Szokatlan időjárás, bizarr viselkedésű simek, és dolgok, amik csak úgy fénylenek?! A rejtély még épp csak kezd kibontakozni előtted, és csupán egy lépéssel jutottál közelebb a kirakós megoldásához…. Hamarosan további hírekkel jelentkezünk!

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.