Simpercek

The Sims Mobile: Probléma az eseményekkel

A The Sims Mobile játékosok furcsa hibát tapasztalhattak a játékban, melyen az alkalmazás bezárása után nem működött megfelelően az esemény. Ha megadunk a simeknek néhány eseményt, később azt vehetjük észre, hogy az energiasáv nem töltődött újra, és az eseményekkel kapcsolatban sem haladt előre simünk. Ráadásul ez az ASOS Divat Esemény időtartamával kapcsolatban is felmerült.

Erre a problémára létezik ideiglenes megoldás két operációs rendszer esetén:

Android
Menjünk a Beállításokra és válasszuk ki az Alkalmazásokat (telefon márkától függően), majd a The Sims Mobile-t. Kattintsuk a „Leállítás” gombra a háttértevékenység befejezéséhez. Miután újra megnyitjuk, visszaáll normális állapotba. A bejelentkezési folyamatot leállíthatjuk a nemrég megnyitott alkalmazások menüben a The Sims Mobile eldobásával.

iOS
Az iOS eszközökön csak duplán nyomd meg a Home gombot, és ha mostanában használtad a The Sims Mobile alkalmazást, elég felfelé húznod, hogy bezárd.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.