Simpercek

Pletyka: Sims 4 Bérházak kiegészítő a láthatáron?

Több mint egy hónapja megerősítették az aktuális ütemterv keretében, hogy az év végén kapunk egy új kiegészítőt. Azóta a játékosok azt találgatják, hogy pontosan mire fókuszálhat a közelgő kiegészítő: talán valamilyen szomszédokkal kapcsolatos témáról szólhat? Nemrég kiszúrták a Sims 4 következő kiegészítőjének lehetséges (Rental Houses) címét az Instant Gaming oldalon, ami közelebb áll a témához, amiről az ütemtervben látott részleteket láttunk. A közeljövőben láthatunk rá a lehetőséget, hogy a simjeink bérbeadókká váljanak.

A legújabb szivárogtatás a közösségi médián keresztül bukkant fel, és úgy tűnik, hogy a közelgő megjelenést ismét az Instant Gaming árulta el. Jelenleg a megjelenési dátumot 2023. december 8-ra tűzték ki. Természetesen ez az információ jelenleg meg nem erősített és spekuláció, amíg nem kapunk hivatalos bejelentést. Nem ez lenne az első eset, hogy az oldal kiszivárogtat egy közelgő kiegészítőt, ugyanez történt a Sims 4 Horse Ranch kiegészítő esetében is.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments