Simpercek

PLETYKA: Gőzerővel dolgoznak a Sims 5-ön?

Egy szeptemberi frissítőcsomagnak köszönhetően bekerült pár tárgy az építés módba, és egy igen érdekes leírás tűnt fel az egyik ajtónál. A rajongók azt találgatják, hogy talán a Sims 5 létezéséről szólhat. Bár a fejlesztők megtagadták a játékban hagyott nyomokat, mivel a leírások sokszor előrevetítették a bővülés érkezését, lásd a Sims 4 egyetem érkezéséről, valamint a Sims 4 megjelenéséről is írtak a Sims 3 egyik dekorációjának leírásában.

Korábban írtunk arról, hogy az EA karrierek oldalán különböző pozíciókat kínált, amiket valószínűleg már betöltöttek, és jelenleg már fejlesztés alatt állhat a Sims 5. Ráadásul SimGuruGrant pár hónapja már nem dolgozik a Sims 4-en, amit nem jelentettek be. Lássuk, mit írt az ajtó leírása magyarul:

Négy prototípus volt… az első prototípus nem nyílt meg, a második prototípus finomította a koncepciót azzal, hogy egy lyukat ütöttek rajta, a harmadik prototípus megnövelte a lyuk méretét, a negyedik prototípus eltávolította az éles széleket, ezzel megnövelve a munkahelyi balesetek számát. Az ötödik, Arch E-nek nagyszerűnek kellene lenni.

Mit látnátok legszívesebben az ötödik szériában?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

5 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
ThatMarci
4 évvel ezelőtt

Szerintem Mindenképp dolgoznak rajta. Idén még az egyetem. a Jövő év a sims 4-é, talán majd a gamescomon bejelentik ? és 2021-ben jöhet, az elég sok idő a többihez képest,

ThatMarci
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  ThatMarci

nem lehet kommentet törölni,ha nincs válasz ? kérem szépen törölni

Domii
4 évvel ezelőtt

Nem úgy volt, hogy vége a TS-nek? Legalábbis egy cikkben volt szó itt, hogy lehet ez volt az utolsó széria…