Simpercek

Origin akció: Sims 4 alapjáték és City Living kiegészítő

Az Origin jelenleg egy korlátozott ideig tartó akciót tart, ahol nem keveset spórolhatsz a Sims 4 alapjátékon, valamint a City Living kiegészítőn is! Az utóbbival május 3. 19 óráig ingyen játszhatsz a próbaverzió alatt.

Az alapjáték 75%-os, illetve City Living kiegészítő 25%-os kedvezménnyel kapható, és az ajánlat magyar idő szerint május 7-én 19 óráig tart. Az akciós ajánlat valószínűleg szándékosan egybevág a Sims 4 első próbaverziós játékcsomagjának megjelenésével. Ha még nincs meg a City Living kiegészítő és szeretnéd kipróbálni, itt az ideje! Ha többet szeretnél tudni a próbaverzióról, itt megtekintheted.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.