Simpercek

Ördögien új frissítőcsomag

Számos hibajavítást hajtottak végre a Sims 4 alapjátékhoz, Discover University kiegészítőhöz, Outdoor Retreat játékcsomaghoz, valamint Décor to the Max szetthez is. Emellett rengeteg újítást hozott a játékhoz, lássuk őket!

Új megjelenést kapott a főmenü

Új külsőt kapott a főmenü, és ez nem csak esztétikai kérdés. Az első dolog, amit valószínűleg észre fogsz venni, az az új oldalsáv, amely nem csak másképp néz ki, hanem új moduláris funkciókat is tartalmaz, amelyekkel személyre szabhatod a felhasználói élményt.

Ha új simmer vagy, észreveheted, hogy az Új játék (New Game) gomb alatt néhány motivációs üzenet található, hogy segítsen az első játékélményedben.

Ha már elég régóta játszol a Sims 4-gyel, ahhoz, hogy elindíts egy mentett játékot, akkor észre fogod venni, hogy a Folytatás (Resume) gomb már nem egy óriási játékgomb, hanem a legutóbbi mentett játékodból az utolsó aktív sim profilképét jeleníti meg. A simednek lesz egy kis mondanivalója.

Feltűnt, hogy több helyen bukkant fel a rémisztő fejű csaj? Callia Maebey, ismertebb nevén Ring Ring Girl talán ismerős lehet neked. Ő az a rémisztő figura a főmenű képernyőjén, aki egy mobiltelefont tart a kezében, teljesen megszállott arckifejezéssel. Lelketlen szemei a legmélyebb bensődbe fúródnak, és a legmélyebb, legsötétebb félelmeidből táplálkoznak. Mániákus vigyora olyan, mintha egy paranormális filmből… vagy StrangerVille-ből származna.

Valójában a Ring Ring Girl annyira nyugtalanító, hogy a játékosok könyörögtek a simguruknak, hogy távolítsák el a főmenüből. Hogyan is reagált a The Sims csapat a kétségbeesett könyörgéseinkre? Erőszakkal!

Ma a Maxis feltöltötte ezt a démont az alvilág mélyéről a Galériába, hogy ne csak rémálmainkban, hanem virtuális világunkban is kísértsen. Mintha ez még nem lenne elég kegyetlen, aztán a mai meglepetés játékfrissítésben (ami egyébként nagyon jól néz ki) az ő gonosz arcát ragasztották az új főmenü képernyőjére.

Ó, és ez nem csak a játékban van így. A csaj uralta a The Sims közösségi médiáját is.

Mi váltotta ki ezt az indokolatlan agresszió megnyilvánulást szeretett simguruinkból? Szeretnénk tudni! Csak azért jelentkeztünk be, hogy jól érezzük magunkat ma. Valóban, a szemtelenség látványos. Hacsak a Ring Ring Girl nem tartja őket túszként fogva, és ők is a gonosz terveinek áldozatai. Jól vagytok, simguruk? Pislogjatok kétszer, ha szükségetek van ránk, hogy megmentsünk titeket! 😀

Nos, ha szeretnél testközelből megismerkedni a rémálmaidból ismert démonnal, tiéd lehet a Ring Ring Girl, hogy örökre rettegve menekülj tőle! Innen tölthető le! 😉

Felmérések

Ezek a kis felmérések rendszeresen jelennek meg a főmenüben, és a játékból való kilépés nélkül is kitölthetők. A felmérések mindegyike szórakoztató lesz, míg mások a visszajelzéseid alapján segíthetnek a Sims 4 jövőjének alakításában.

Ha inkább te szeretnéd szabályozni, hogy mikor jelenjenek meg a felmérések a játékban, illetve mikor nem, akkor a Játékbeállítások (Game Options) > Egyéb (Other) menüpontban a “Játékon belüli felmérések engedélyezése” (Enable in-game surveys) alatt átkapcsolhatod a beállítást.

Új csomagszűrők

A legújabb csomagok megtekintésekor előfordulhat, hogy a képernyő tetején található a csomagszűrők között új bejegyzést veszel észre. Mindenképpen lesd meg ezeket, ha látod őket, mert lehet, hogy valami újat fedezhetsz fel, amiről egyébként lemaradtál volna.

Dinamikus főmenü panelek

A Főmenü egyes információs paneljei bővülő információkkal rendelkeznek. Egyszerűen vidd az egérkurzort egy panelhez, és a részletek megjelennek. Miután elviszed valahová az egérkuzort a panelről, és az információs doboz lefelé elrejtve fog süllyedni.

A javításokról bővebben itt olvashattok. A frissítés előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az egyedi tartalmas mappáról és az elavult modokat is érdemes kivennünk a stabil játék érdekében. A napokban kövessétek a modok gyártóoldalán a játék kompatibilitásáról szóló híreket. Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után. Ha rendellenesen működik a játék a frissítés után, tekintsétek meg a hibaelhárító tippünket a probléma megoldására!

Verzió: PC: 1.87.40.1030 / Mac: 1.87.40.1230

Konzol verzió: 1.58

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.