Simpercek

Nyílt levél a Sims csapattól

A Sims csapat nyílt levélben válaszolt a közösség kérdéseire, és megosztott velünk pár infót a Sims 4 jövőjével kapcsolatban. Az üzenet személyes hangvételére tekintettel változtatás nélkül közöljük a magyar verziót.

“Sziasztok Simmerek!

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy látjuk minden visszajelzéseteket, figyelünk rátok. A kezdetektől kezdve elköteleződtünk a Sims 4, mint játék és közösség mellett, így ahelyett, hogy megpróbálnánk a sok különféle tweetre egyenként válaszolni, szeretnénk nyomatékosítani néhány gondolatunkat és egyúttal megosztani pár új infót veletek.

  • Dolgozunk rajta, hogy jelentősen több bőrtőnust adjunk a játékhoz még az év vége előtt, és hamarosan megoszjuk veletek, hogy haladunk a munkával. Szándékunkban áll a jövőben tovább bővíteni a reprezentáltságot a Sims 4-ben. Ez nem egyetlen lépés, hanem egy utazás.
  • A jövőbeli tartalmakkal kapcsolatban: Mikor eldöntjük, hogy hozzáadunk valamit a játékhoz, kitaláljuk, hogyan válhatna ez jelentőségteljessé. Ez ugyanúgy igaz a babákra, mint ahogyan igaz lenne az autókra, emeletes ágyakra és minden egyéb jövőbeli kérésre. Néha ez alapelemeket érint, és néha mélyebbre kell ásnunk a designban, hogy biztosak legyünk benne, megértettük, mit szeretnétek. Ez a munka időt kíván, és nem beszélünk addig ezekről a projektekről, ameddig nem látjuk a végét. A játékfejlesztés általában véve hosszú folyamat, és – mint a világ nagy részének – alkalmazkodnunk kell a folyamatos otthoni munkavégzéshez is.
  • Már csak hetek kérdése, hogy több infót osszunk meg veletek a következő kiegészítőről, amin tavaly óta dolgozunk. Szeretnénk tisztázni, hogy az autók, bébik, farmok és emeletes ágyak ennek nem lesznek részei. Megértjük, hogy ezek fontosak számotokra, de szeretnénk őszinték lenni veletek, ezek nem részei a következő csomagnak.
  • Mint csapat, még nagyobb erőfeszítéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy rendszeresebben és átláthatóbban tájékoztassunk titeket arról, mire számíthattok, hogy naprakészek legyetek az új fejlesztések, tapasztalatok, csomagok és általános információk terén.

Egyelőre ennyi, de hamarosan hallotok rólunk újra. Csak annyit kérünk, legyetek kedvesek, folytassatok építő beszélgetéseket egymással, és továbbra is hirdessétek, mi teszi a Simset számotokra különlegessé. Biztosíthatunk róla titeket, továbbra is figyelünk, folytatjuk a Sims 4 fejlesztését és továbbra is elkötelezettek vagyunk felétek. A játékosaink nélkül mi sem tehetnénk, amit teszünk.

SimGuru Lyndsay & a Sims csapat”

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.